کد خبر : 87506
انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۲۴ - 09:06
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اقدام دولت در افزایش نرخ بنزین به نفع مردم و برای کمک به اقشار تحت فشار جامعه است/۴ سال است که قیمت بنزین تغییر نکرده است

اقدام دولت در افزایش نرخ بنزین به نفع مردم و برای کمک به اقشار تحت فشار جامعه است/۴ سال است که قیمت بنزین تغییر نکرده است

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت و اهمیت اقدام دولت در افزایش نرخ بنزین و کمک به خانوارهای ضعیف و متوسط کشور از محل درآمد حاصل از آن، اظهار داشت: این کار به نفع مردم و اقشار تحت فشار جامعه بوده و می‌تواند در حل مشکلات آنان مفید و موثر باشد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز جمعه در دیدار برخی اعضای دولت و مسوولان کشور به مناسبت میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام جعفر صادق(ع)، با اشاره به اقدام اخیر دولت در افزایش نرخ بنزین که از شب گذشته اجرا شده است، گفت: دولت مدت ها به دنبال آن بود تا از طریقی بتواند از اقشار ضعیف کشور که بواسطه شرایط اقتصادی در فشار هستند،حمایت و به آنها کمک کند، اما به دلیل کمبود منابع درآمدی و بودجه توان اجرای آن وجود نداشت.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز اقشاری در جامعه هستند که در زندگی خود با مشکلات مواجه هستند، گفت: فشارهای اقتصادی شدید در سال ۹۷ و ۹۸ به زندگی مردم وارد شد و دولت می خواهد در حد تامین نیازمندی های ضروری، حمایتی از مردم کرده و به خانواده هایی که احساس می کنیم در فشار بیشتر هستند کمکی کرده باشیم.

دکتر روحانی با بیان اینکه برای تعیین اقشار ضعیف جامعه نیاز به آمار و ارقام دقیق داریم اما در همین حدی که امکان تشخیص وجود دارد می توانیم جامعه را به دو بخش تقسیم کنیم، گفت: بر این اساس حدود ۷۵ درصد در شرایط فشار قرار دارند و حدود ۲۵ درصد هم شرایط زندگی شان خوب است و بر مبنای محاسبات ۱۸ تا ۱۹ میلیون خانوار و جمعیتی در حدود ۶۰ میلیون نفر مشمول طرح حمایتی دولت خواهند بود و این مبلغ هم کمک به فرد نبوده و کمک به خانوار به شمار می رود.

بیشتر بخوانید:
آغاز سهمیه‌بندی بنزین/ بنزین سهمیه‌ای ۱۵۰۰ تومان، بنزین آزاد ۳۰۰۰ تومان + جزئیات سهمیه‌ها

رئیس جمهور افزود: تلاش ما این است بتوانیم این مبلغ را ماهیانه به حساب خانوارها پرداخت کنیم و در اوایل آذر ماه اولین نوبت آن پرداخت شود.

دکتر روحانی اظهار داشت: این اقدام برای اقشار مستضعف جامعه کمک کوچکی به شمار می رود و در مجموع اصل این کار ضروری است.

رئیس جمهور اظهار داشت: برخی معتقد بودند که قیمت انرژی در ایران با قیمت آن در کشورهای منطقه فاصله زیادی دارد که البته این موضوع موجب ایجاد مفاسدی از جمله قاچاق خواهد بود و اگر بخواهیم این معضل را از بین ببریم باید به گونه ای قیمت را افزایش دهیم که تقریبا با قیمت انرژی در کشورهای همسایه برابری داشته باشد و ما با آن مخالفت کردیم.

دکتر روحانی افزود: البته این اقدام از سوی دولت انجام نشد به خاطر این بود که معتقد بودیم این افزایش قیمت به نرخ هایی مثل ۵ هزار تومان برای هر لیتر بر زندگی مردم تاثیر مستقیم داشته و موجب افزایش تورم خواهد بود.

رئیس جمهور با اشاره به شدت مصرف انرژی در کشور و تاثیر آن بر آلودگی هوا ، ادامه داد: انرژی که در ایران مصرف می شود با سایر کشورهای دنیا متفاوت و مقدار زیادی است که اصلاح این کار البته نیاز به فرهنگ سازی و تولید خودروی خوب دارد.

دکتر روحانی تصریح کرد: هدف اصلی از این اقدام این بود که از یک طرف فشار زیاد به مردم وارد نشود و از سوی دیگر برای کسانی که مصرف روزانه معمول دارند نرخ بنزین گران نشود. به همین دلیل ۶۰ لیتر را با یک نرخ و نرخ آزاد را به گونه دیگر تعیین کردیم.

دکتر روحانی از وزرا و مسوولان ذیربط خواست تا به طور شفاف اهمیت این اقدام را برای مردم به خوبی توضیح دهند و افزود: ۴ سال است که دولت نسبت به تغییر نرخ بنزین اقدامی نکرده است و امروز بعد از ۴ سال این اقدام انجام شده است.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: باید این را برای مردم توضیح دهیم که این اقدام به نفع آنان خواهد بود و دولت علیرغم مشکلات اقتصادی که دارد هرگز قصد برداشت از این پول را نداشته و هر چه درآمد از این محل عاید شود به خانوارها بازخواهد گشت.

دکتر روحانی افزود: هیچ کس تصور نکند چون شرایط اقتصادی دولت سخت شده دست به این اقدام زده است تا بخواهد بودجه خود را جبران کند؛ هرگز اینطور نیست و ریالی از این پول به خزانه نخواهد رفت.

رئیس جمهور گفت: این کار به نفع مردم و اقشار تحت فشار جامعه بوده و می تواند مفید و موثر باشد.

پیش از سخنان رئیس جمهور دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور گزارشی از سفر خود به دو استان آذربایجان شرقی و غربی و بازدید از مناطق زلزله زده ارائه کرد.

اخبار مرتبط:
واکنش نماینده دورود به جنجال کوچک‌زاده در مجلس: امروز مردم به دنبال نان هستند، دیگر دعوای زرگری جواب نمی‌دهد
واکنش نماینده دورود به جنجال کوچک‌زاده در مجلس: امروز مردم به دنبال نان هستند، دیگر دعوای زرگری جواب نمی‌دهد

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار کرد: حتی رئیس مجلس پیشنهادات نمایندگان درخصوص انفورماتیک را پذیرفت و گفت آن را پیگیری می‌کنم. واقعیت این است که بعد از جنگ ۱۲ روزه مردم تلاش می‌کنند تا به زندگی عادی خود برگردند اما یک عده از سیاسیون به دنبال تنش‌ها هستند. گویی ارزان‌ترین چیز در این مملکت ریختن آبروی یک فرد است. مشکل مردم امروز مسائل معیشتی است. امروز مردم به دنبال نان هستند. دیگر دعوای زرگری جواب نمی‌دهد. به جای این درگیری‌ها باید به فکر معیشت مردم باشیم. امروز کشور نیاز به عقلانیت دارد و با این صحبت‌ها ما نیاز به دشمن نداریم.

AFC باشگاه تراکتور را ۱۶۵۰۰ دلار جریمه کرد
AFC باشگاه تراکتور را ۱۶۵۰۰ دلار جریمه کرد

باشگاه تراکتور به دلیل اقدام هواداران در پرتاب اشیای آتش‌زا به زمین در دیدار با الوحده امارات، ۷۵۰۰ دلار جریمه شد. همچنین این باشگاه به دلیل عدم حصول اطمینان از اجرای قوانین امنیتی و ایجاد نظم در ورزشگاه یادگار امام (ره)، ۷۵۰۰ دلار دیگر محکوم شد. تراکتور همچنین به دلیل ورود دیرهنگام به زمین در نیمه دوم همین مسابقه به مدت ۲ دقیقه و ۱۳ ثانیه، به پرداخت ۱۵۰۰ دلار محکوم شد.

صداوسیما شبکه تلویزیونی عبری‌ راه‌اندازی می‌کند
صداوسیما شبکه تلویزیونی عبری‌ راه‌اندازی می‌کند

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه «سیاست‌­ها و اقدامات ملی فرهنگی، اجتماعی، رسانه‌­ای، علمی و فناوری ناظر به وضعیت کشور در شرایط ویژه» که در جلسه ۹۲۰ مورخ ۱۴۰۴/۰۶/۰۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد. در بخشی از این مصوبه آمده است: به منظور کنش و واکنش مناسب به تبلیغات رسانه ه­ای رژیم صهیونیستی و رسانه ­های وابسته به آن، سازمان صدا و سیما، شبکه تلویزیونی بین ­المللی به زبان عبری تأسیس می ­نماید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است