کد خبر : 89384
انتشار : ۱۳۹۸/۰۹/۱۱ - 13:43
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

هیچ جایزه ای به ایران نرسید

هیچ جایزه ای به ایران نرسید

مراسم برترین‌های فوتبال آسیا با حضور کاندیداهای بخش‌های مختلف در هنگ‌کنگ آغاز شد که نمایندگان فوتبال کشورمان نیز در این مراسم حضور دارند.


به گزارش سایت خبری مدآرا، مراسم برترین‌های فوتبال آسیا از ساعت ۱۴:۳۰ امروز (دوشنبه) در هنگ‌کنگ آغاز شد. این مراسم در حالی آغاز شد که فوتبال کشورمان از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا در بخش‌های انفرادی و برترین فدراسیون‌ها، برای کسب جایزه در پنج بخش انتخاب شده است.

فدراسیون فوتبال به‌عنوان کاندیدای برترین فدراسیون الهام بخشی، علیرضا بیرانوند به‌عنوان کاندیدای برترین بازیکن سال آسیا، سردار آزمون به‌عنوان کاندیدای برترین بازیکن بین‌المللی آسیا (شاغل در فوتبال خارج از آسیا)، مهدی جاوید به‌عنوان کاندیدای برترین بازیکن فوتسال آسیا و کتایون خسرویار به‌عنوان برترین مربی فوتبال آسیا در بخش بانوان از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی شدند.

 

در مراسم برترین‌های فوتبال آسیا که مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان ملی‌پوش پرسپولیس و کتایون خسرویار، سرمربی پیشین تیم زیر ۱۹ سال زنان ایران به عنوان نمایندگان فوتبال ایران حضور داشتند، نفرات برتر به این ترتیب معرفی شدند:

در ابتدای این مراسم، شیخ سلمان از دبیرکل و سپس از رئیس فدراسیون فوتبال هنگ‌کنگ تقدیر کرد. رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا سپس تقدیری از جانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) داشت که در این مراسم حضور پیدا کرده بود.

سلطان عبدالله، رئیس فدراسیون فوتبال مالزی جایزه الماس فوتبال آسیا را کسب کرد.

اتحادیه فوتبال گوام در بخش بلند پروازی موفق شد جایزه دریافت کند. فدراسیون فوتبال افغانستان و اتحادیه فوتبال یمن نیز در این بخش کاندیدا بودند.

جایزه بخش توسعه فوتبال آسیا به فدراسیون فوتبال هنگ‌کنگ رسید که کره شمالی و سنگاپور را رقیب خود می‌دید.

اتحادیه فوتبال ژاپن که در کنار اتحادیه فوتبال کره جنوبی و فدراسیون فوتبال ایران در بخش الهام‌بخشی کاندیدا بود، موفق به کسب این جایزه شد.

جایزه به رسمیت شناخته شدن از جانب رئیس AFC در بخش بلندپروازی به اتحادیه فوتبال برونئی دارالسلام رسید که در این بخش اتحادیه‌های فوتبال گوام و فلسطین نیز کاندیدا بودند.

اتحادیه فوتبال سنگاپور جایزه به رسمیت شناخته شدن از جانب رئیس AFC در بخش توسعه را دریافت کرد که در این بخش با اتحادیه فوتبال هنگ‌کنگ و فدراسیون فوتبال هند رقابت می‌کرد.

در رقابت سه اتحادیه فوتبال چین، ژاپن و مالزی برای دریافت جایزه به رسمیت شناخته شدن از جانب رئیس AFC در بخش الهام‌بخشی، اتحادیه فوتبال چین موفق به دریافت جایزه شد.

آساکو تاکاکورا (ژاپن) به عنوان بهترین مربی زن سال انتخاب شد. در این بخش کتایون خسرویار مربی ایرانی هم جزو نامزدها بود.

جایزه بهترین بازیکن سال آسیا هم به توماکای یوشیکاوا (ژاپن) رسید. در این بخش مهدی جاوید از ایران هم جزو نامزدها بود. جایزه یوشیکاوا را مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال ایران به او اهدا کرد.

سون هیونگ مین لژیونر کره‌ای تاتنهام جایزه بهترین بازیکن لژیونر آسیا را از آن خودش کرد که در این بخش هم سردار آزمون کاندیدا بود.

ساکی کوماگای (ژاپن- لیون) برنده جایزه بهترین بازیکن سال زن آسیا شد.

جایزه بهترین بازیکن سال آسیا هم به اکرم عفیف از قطر رسید. عفیف که با تیم ملی قطر در جام خلیج شرکت کرده، در این مراسم شرکت نکرد و ژاوی هرناندز جایزه این بازیکن را دریافت کرد./ خبرآنلاین

اخبار مرتبط:
بور بور، فعال اصولگرا: افرادی در وزارتخانه‌ها هَستند که حتا سابقه مدیرکلی هم نداشتند / با یارانه و اعلام کالابرگ مشکلات مردم را نمی‌شود حل کرد / رئیسی شیپور را از سرگشادش می‌زند
بور بور، فعال اصولگرا: افرادی در وزارتخانه‌ها هَستند که حتا سابقه مدیرکلی هم نداشتند / با یارانه و اعلام کالابرگ مشکلات مردم را نمی‌شود حل کرد / رئیسی شیپور را از سرگشادش می‌زند

فعال سیاسی اصولگرا و حامی دولت سیزدهم گفت: با یارانه و اعلام کالابرگ الکترونیک نمی توان مشکلات اقتصادی مردم را حل کرد. مثلا می گویند «مردم بروند از فلان فروشگاه شیر کم چرب یارانه ای بخرند» این رفتار با مردم در شأن نظام نیست. کسانی که چنین تصمیماتی می گیرند باید تغییر کنند چون عملا با این کارشان به ملت توهین می کنند.

ابوذر ندیمی: دولت هر چه بیشتر مالیات بگیرد، رکود بیشتر می‌شود / واقعیت اقتصاد ایران تورم، تحریم و رکود است
ابوذر ندیمی: دولت هر چه بیشتر مالیات بگیرد، رکود بیشتر می‌شود / واقعیت اقتصاد ایران تورم، تحریم و رکود است

تحلیلگر مسائل اقتصادی کشورمان گفت: ادعا می شود که پول این ارز به جیب دولت نمی رود که ادعای عجیبی است چون عمده ارز از طریق بانک مرکزی فروش می رود. ما در حال جنگ هستیم حالا نوعش هرچه باشد واقعیت اقتصاد ایران تورم، تحریم و رکود است.

پلیس طبق قانون حق ندارد زنان را به زور سوار وَن کند
پلیس طبق قانون حق ندارد زنان را به زور سوار وَن کند

یک حقوقدان تاکید کرد: بنا بر اصول آیین دادرسی کیفری و مجازات تعریف شده در ماده‌ ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی، نمی‌توان بانوانی که روسری به سر ندارند را جلب یا به قهر و غلبه سوار بر خودروهای پلیس کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است