کد خبر : 100673
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۲۴ - 11:51
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش به دستور منع فروش بادکنک در روز ولنتاین/ رییس اتحادیه صنف خرازی فروشان: فروش بادکنک با رنگ و در قالبی خاص تبلیغ فرهنگ بیگانگان است

واکنش به دستور منع فروش بادکنک در روز ولنتاین/ رییس اتحادیه صنف خرازی فروشان: فروش بادکنک با رنگ و در قالبی خاص تبلیغ فرهنگ بیگانگان است

به گزارش سایت خبری مدآرا، رییس اتحادیه صنف خرازی فروشان به خبر منتشره درباره ممنوعیت فروش بادکنک در روز خاص (ولنتاین) واکنش نشان داد.

«حسین دکمه‌چی» اظهار داشت: پیرو خبر منتشره درباره ممنوعیت فروش بادکنک در روز خاص هیچ گونه نامه یا دستوری از سوی پلیس یا ارگان دولتی دیگری به اتحادیه نداشتیم.

وی با تایید بر تکذیب این موضوع گفت: برابر روال سنوات گذشته و تصمیمات داخلی این اتحادیه به اطلاع اعضا رسیده و آنان موظف به رعایت ضوابط مقرر هستند.

رییس اتحادیه صنف خرازی فروشان گفت: در ایام مبارک دهه فجر تعداد زیادی بادکنک جهت انجام مراسم برگزاری سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی توزیع شده که خبرنگاری از اینجانب پیگیر کمبود بادکنک در بازار شده بود و به وی اعلام کردم هیچ کمبودی در این خصوص وجود ندارد.

دکمه چی تاکید کرد: فروش بادکنک با رنگ و در قالبی خاص تبلیغ فرهنگ بیگانگان است و بایستی این موضوع انجام نشود که متاسفانه سایر اصناف نیز اقدام به فروش آن می کنند و فعالیت آنان در حوزه اتحادیه صنف خرازان نیست.

وی خاطر نشان کرد: این اتحادیه صرفا وظیفه اطلاع رسانی در خصوص رعایت قوانین را دارد و اهرم اجرایی، سایر دستگاه های ذی ربط هستند.

رییس اتحادیه صنف خرازی فروشان با تشکر از نیروی انتظامی و حمایت های بی دریغ این نیرو اظهار امیدواری کرد که در هر صورت رسالت خاص رسانه ای باعث تامین خوراک رسانه های معاند نشود.

اخبار مرتبط:
آغاز ششمین پویش «کودکان سایبری» در اصفهان
آغاز ششمین پویش «کودکان سایبری» در اصفهان

رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشاره به برگزاری ششمین پویش کودکان سایبری گفت: این برنامه به‌دنبال تامین و ایجاد فضای مجازی ایمن برای کودکان با آگاهی بخشی به آن‌هاست.

۷۳ درصد سهمیه سالانه کودهای شیمیایی اصفهان جذب شد
۷۳ درصد سهمیه سالانه کودهای شیمیایی اصفهان جذب شد

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی اصفهان گفت: از مجموع سهمیه ۶۹ هزار و ۷۵ تن کودهای شیمیایی استان تاکنون ۵۰ هزار و ۳۲۹ تن برابر ۷۳ درصد سهمیه سالانه جذب و توزیع شده است.

هشدار جدی استاندار اصفهان به «مدیران پشت میز نشین»
هشدار جدی استاندار اصفهان به «مدیران پشت میز نشین»

گردهمایی فرمانداران اصفهان در سایه هشدارهای صریح استاندار در باره «طرد مدیر پشت میز نشین» و «تکاپوی ملموس نوروزی» این بار متفاوت تر از همیشه برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است