کد خبر : 101382
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۴ - 12:33
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

امین احمدیان: دستور آزادی «بهاره هدایت» از دفتر آقای رئیسی صادر شده است/ در حال تامین وثیقه برای آزادی همسرم هستیم

امین احمدیان: دستور آزادی «بهاره هدایت» از دفتر آقای رئیسی صادر شده است/ در حال تامین وثیقه برای آزادی همسرم هستیم

امین احمدیان همسر بهاره هدایت در گفتگو با خبرنگار سایت خبری مدآرا با اشاره به احتمال آزادی بهاره هدایت گفت: اقدامات نامتعارفی در حین بازداشت ایشان از جمله ضرب و شتمی که صورت گرفته و به دنبال آن اعتراضاتی که پیرامون این موضوع در رسانه ها مطرح شد باعث شد تا بلافاصله مسئولین وزارت علوم و معاونت حقوقی رئیس جمهور، معاون فرهنگی وزارت علوم و مدیرکل حراست دانشگاه تهران و تعدادی از نمایندگان پیگیر وضعیت خانم هدایت باشند و تا جایی که بنده اطلاع دارم وزارت علوم درخواستی به دفتر رئیس محترم قوه قضاییه مبنی بر رسیدگی به این وضعیت ارسال کرده است و از قرار معلوم دستور آزادی بهاره هدایت نیز از دفتر آقای رئیسی صادر شده و قرار به وثیقه تبدیل شده است.

وی تصریح کرد: در حال تامین وثیقه تعیین شده هستیم و امیدواریم تا بلافاصله پس از آزادی خانم هدایت بتوانیم روند درمان ایشان را که گویا اکنون در بهداری زندان قرچک هستند را ادامه دهیم.

همسر بهاره هدایت همچنین یادآوری کرد: برای رسیدگی به این پرونده از بهاره هدایت خواسته شده است که روز یکشنبه به همراه وکیل خود به دادسرای اوین مراجعه کند.

گفتنی است غلامحسین اسماعیلی صبح امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه درباره بازداشت خانم هدایت گفته بود که قرار وثیقه این متهم تعیین و به خانواده ایشان اعلام شده که به محض تودیع زمینه آزادی متهم فراهم می‌شود؛ آخرین خبر داده شده به بنده حضور خانواده در دادسرا است که احتمالا باعث آزادی در ساعات دیگر خواهد شد.

*خبرنگار: جلیل اکبری صحت

اخبار مرتبط:
رهبر انقلاب: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا، دروغ محض است/ دولت ایالات متحده شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست
رهبر انقلاب: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا، دروغ محض است/ دولت ایالات متحده شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست

رهبر انقلاب اسلامی درباره ادعاها پیرامون ارسال پیام از سوی ایران از طریق ولیعهد سعودی برای آمریکا گفتند: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا دروغ محض است. دولت آمریکا شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست.

برخورد تریلر و سواری در اتوبان کاشان – اصفهان ۶ مصدوم داشت
برخورد تریلر و سواری در اتوبان کاشان – اصفهان ۶ مصدوم داشت

رئیس اورژانس کاشان گفت: شش نفر در اثر برخورد تریلر و خودرو سواری پراید در اتوبان کاشان اصفهان مصدوم شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است