کد خبر : 102619
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۶ - 10:47
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

درخواست مازنی‌ها از تهرانی‌ها: فعلا شمال نیایید/ مسافران ورودی به مازندران تست کرونا می دهند

درخواست مازنی‌ها از تهرانی‌ها: فعلا شمال نیایید/ مسافران ورودی به مازندران تست کرونا می دهند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛روز گذشته فرمانده پلیس راه مازندران از حجم ترافیک سنگین در محورهای شمالی گله‌مند و ظاهرا تعطیلی‌های متاثر از کرونا، برخی از شهروندان تهرانی را به این نتیجه رسانده که راه جاده را در پیش بگیرند! طی ساعات گذشته اتفاق جالبی در فضای اینستاگرام دیده می‌شود. برخی کاربران مازنیِ اینستاگرام با ادبیاتی مودبانه از تهرانی‌ها‌ خواسته‌اند به شمال نیایند و موقتا مراعات کنند. اتفاق نگران‌کننده این است که تجمع در مسیر شمال می‌تواند به شکلی تصاعدی کرونا را گسترش دهد.

مسافران ورودی به مازندران تست کرونا می دهند

استاندار مازندران گفت: برای حفظ سلامت مردم و پیشگیری از انتشار ویروس، پایگاه های تست و سنجش کرونا از مسافران در مبادی ورودی استان دایر می شود.

احمد حسین زادگان در گفتگو با خبرنگاران به مصوبات مهم این جلسه اشاره و اضافه کرد: مقرر شد در مبادی ورودی استان پایگاه‌های با همکاری علوم پزشکی و راهداری برای تست مسافران وارده استان برای مقابله با انتشار ویروس کرونا دایر شود.

وی با اشاره به اینکه تاکید می‌شود مردم از سفرهای غیرضروری خودداری کنند، تصریح کرد: بهترین مکان برای پیشگیری از انتشار ویروس کرونا و مقابله با آن ماندن در منزل است و تعطیلات پیش روی در واقع برای سفرکردن نیست.

اخبار مرتبط:
علم‌الهدی: اگر دشمن ایمان را از نسل جوان بگیرد، مردم دیگر پشتیبان نظام دینی نخواهند بود
علم‌الهدی: اگر دشمن ایمان را از نسل جوان بگیرد، مردم دیگر پشتیبان نظام دینی نخواهند بود

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: جنگ نرم خطرناک‌ترین جبهه دشمن است و در این عرصه هدف او دین‌زدایی و خارج کردن دین از زندگی مردم است.

همکاری باکو با اسرائیل برای حمله به ایران فاش شد
همکاری باکو با اسرائیل برای حمله به ایران فاش شد

نشریه نشنال اینترست در گزارشی فاش کرد جمهوری آذربایجان در جنگ تحمیلی ۱۲ علیه ایران با رژیم تروریستی همکاری می‌کرده است.

قول مهم پزشکیان به خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ
قول مهم پزشکیان به خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ

رئیس جمهور در بازدید از خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ گفت: توافق کرده‌ایم تا خانه‌های آسیب دیده را همانطور که بوده است بسازند و تحویل شهروندان دهند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است