کد خبر : 104761
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۲۶ - 16:47
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آزمایش کرونا رایگان است

آزمایش کرونا رایگان است

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در اطلاعیه ای اعلام کرد تست کرونا برای بیماران بستری شده در بیمارستان مسیح دانشوری بصورت کاملا رایگان انجام می شود.

تمامی خدمات درمانی که به بیماران مبتلا به کرونا که در بیمارستان مسیح دانشوری و سایر مراکز درمانی و بیمارستانهای دولتی زیر مجموعه این دانشگاه بستری شده اند، بصورت کاملا رایگان ارایه می شود.

براساس این اطلاعیه تست کرونا صرفا برای بیماران علامت‌دار بستری شده در بیمارستان انجام می پذیرد و به هیچ عنوان برای بیماران سرپایی انجام نمی شود.

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شایعات موجود در فضای مجازی درخصوص انجام تست کرونا با دریافت مبلغ از افراد را تکذیب کرد و به هموطنان هشدار داد که به جای توجه به شایعات بی پایه و اساس، اخبار و اطلاعات صحیح در خصوص اقدامات انجام شده در راستای مقابله با کرونا را صرفا از طریق مجاری معتبر نظیر وب سایت دانشگاه ، صفحات و کانال رسمی دانشگاه  دریافت کنند.

انستیتو پاستور ایران هم در اطلاعیه ای اعلام کرد که انجام آزمایش کرونا در انستیتو پاستور ایران به صورت رایگان و بر روی نمونه های ارجاعی از بیمارستان های کشور انجام می شود.

متاسفانه در چند روز گذشته، عده ای در شبکه های مجازی با اعلام قیمت های غیر واقعی برای انجام آزمایش در انستیتو پاستور ایران، زحمات کارکنان آزمایشگاه های تشخیصی کرونا در انستیتو را تحت الشعاع این خبرسازی جعلی قرار داده اند. شکایت لازم به مراجع قضایی در این رابطه در دست اقدام است.

لازم به ذکر است که انجام آزمایش، صرفا در مورد افرادی انجام می شود که توسط پزشک و سیستم درمان بیمارستان شک ابتلا به کرونا برای آن ها مطرح باشد.

*خبرنگار : فاطمه طاهری

اخبار مرتبط:
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی

این روزها اخبار و توصیه‌های بسیاری ازسمت معاونت‌ها و روابط عمومی سازمان‌های دولتی و قانونی دریافت می‌کنیم که روی هر لینکی کلیک نکنید، یا به فلان سرشماره اعتماد نکنید، حتی کار تا آن‌جا پیش رفت که سامانه ثنا که خودش یک سامانه قانونی است و افراد حقوقی و حقیقی را هنگام ورود تفکیک می‌کند؛ برای ثبت نام نیاز به شماره سریال شناسنامه و کد ملی ما دارد.

استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد
استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه طرح‌های درختکاری و زیست‌محیطی نباید به‌صورت مقطعی و نمادین اجرا شوند، گفت: یکی از چالش‌های پروژه‌های زیست‌محیطی کشور جزیره‌ای‌عمل‌کردن دستگاه‌هاست.

دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند
دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تقویت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز، از آماده باش کامل دستگاه‌های اصفهان برای مقابله با حوادث احتمالی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است