کد خبر : 104935
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۲۰ - 19:11
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آیا دولت یارانه کرونایی میدهد؟

آیا دولت یارانه کرونایی میدهد؟

شیوع ویروس کرونا نه تنها سلامت و روان مردم را در کشور ما و سایر مناطق درگیر این ویروس تهدید می‌کند بلکه با کاهش مراجعات حضوری در اماکن عمومی در ماه پایانی سال که عمدتا روزهای پررونقی برای کسب وکارهای خرد و کارگران فصلی است، به فعالان تجاری، اصناف مختلف و کارگران آن‌ها هم آسیب‌های جدی وارد کرده است.

در این زمینه جعفر خیرخواهان گفت: برای مقابله با خسارات اقتصادی کرونا و حمایت از افراد آسیب دیده از این ویروس، توضیح داد: بخشی از خسارت‌های اقتصادی با شروع فعالیت دوباره خیلی از کسب‌و کارها جبران می‌شود.

در ادامه وی با اشاره به تمهیداتی که هر یک از دستگاه‌های اجرایی کشور در بخش اقتصاد درنظر گرفته‌اند، گفت: لازم است تا وام‌های بدون بهره‌ای یا با بهره کمتر به تولیدکنندگان آسیب دیده از شیوع این ویروس داده شود تا نقدینگی مورد نیاز این اشخاص برای ادامه فعالیت تامین شود. علاوه براین، در این چند ماه مبلغ یارانه‌ها را هم افزایش دهند.

این کارشناس اقتصادی در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: بهتر است در این شرایط به جز یارانه همیشگی، یک یارانه کرونایی هم برای حمایت از افراد آسیب دیده از شیوع کرونا درنظر گرفته شود.

اخبار مرتبط:
واکنش وکیل شاکی پرونده پژمان به ادعاهای اخیر
واکنش وکیل شاکی پرونده پژمان به ادعاهای اخیر

بعد از مصاحبه کامبیز برجاس وکیل پژمان جمشیدی، ندا شمس وکیل شاکی پرونده در فضای مجازی به این صحبت‌ها واکنش نشان داد.

مهمان ویژه روز دانشجو در دانشگاه الزهرا سوژه شد
مهمان ویژه روز دانشجو در دانشگاه الزهرا سوژه شد

در روز دانشجو حضور عمو پورنگ در دانشگاه الزهرا سوژه دانشجویان شد.

انتقاد سقاب اصفهانی از وضعیت حمل و نقل کشور
انتقاد سقاب اصفهانی از وضعیت حمل و نقل کشور

رییس سازمان بهینه سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: اگر حمل و نقل ریلی مناسب و وسایل نقلیه ایمن داشتیم، سوانح رانندگی نداشتیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است