کد خبر : 107101
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۰۶ - 11:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حریرچی: جداسازی اجتماعی یکی از استراتژی های مقابله با کرونا است

حریرچی: جداسازی اجتماعی یکی از استراتژی های مقابله با کرونا است

به گزارش سایت خبری مدآرا؛  ایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت صبح چهارشنبه در مراسم افتتاح مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاه ۲۰۰۰ تختخوابی شهید دکتر هجرتی نیروی زمینی ارتش در تهران، جداسازی اجتماعی و به حداقل رساندن تماس های اجتماعی را استراتژی مقابله با ویروس کرونا دانست و گفت: در همین راستا برای جداسازی جامعه، ما مدارس، دانشگاه‌ها، پاساژها و مراکز اجتماع عمومی را تعطیل کردیم.

وی ادامه داد: جداسازی بیماران و قرنطینه افراد مشکوک یکی دیگر از استراتژی های ما در مقابله با ویروس کرونا است و خوشبختانه تا به امروز کارهای بسیار بزرگی صورت گرفته است.

معاون وزیر بهداشت گفت: اقدامی که امروز ارتش با برپایی بیمارستان و نقاهتگاه ۲۰۰۰ تختخوابی انجام داده است در راستای همین استراتژی جداسازی اجتماعی است و برای این است که ما دیگر بیمارانی که بهبود یافته اند را به منازلشان نفرستیم و مدتی در این نقاهتگاه ها تحت نظر و درمان قرار دهیم تا به صورت کامل بهبود یافته و بعد به خانه بروند.

حریرچی خطاب به مردم گفت: خواهش عاجزانه ما از مردم این است که جداسازی اجتماعی را جدی گرفته و تماسهای خود را به حداقل برسانند و دوم اینکه در اقدامات دیگر ما را همراهی کنند و زمانی که برای غربالگری با شماره ۴۰۳۰ با آنها تماس می‌گیریم و از آنها می‌خواهیم که به مراکز بهداشتی ما مراجعه کنند تا علائم آنها بررسی شود با ما همکاری لازم را داشته باشند. امیدوارم با همکاری که امروز شکل گرفته و با به میدان آمدن بخش خصوصی و نیروهای مسلح -که با برپایی بیمارستان در نقاط مختلف و کمک های مختلف را ارائه می‌دهند- بتوانیم بر این بیماری غلبه کنیم

وی با اشاره به شرایط بحرانی در برخی کشورهای پیشرفته بعد از شیوع ویروس کرونا گفت: امروز خوشبختانه با همکاری همه مسئولان و مردم توانستیم به جایی برسیم که میزان تخت آماده ما بیش از ۴۰ هزار تخت است که البته امیدواریم هیچ یک از این تخت ها مورد استفاده قرار نگیرد اما در همین جا از همه کسانی که  زحمت می کشند و اقدامات را برای کمک مردم انجام می‌دهند تشکر می‌کنیم و از خدمات سپاه، ارتش و دیگر نهادها و سازمان‌ها سپاسگزاریم.

اخبار مرتبط:
استرالیا سپاه پاسداران را در فهرست «حامیان دولتی تروریسم» قرار داد
استرالیا سپاه پاسداران را در فهرست «حامیان دولتی تروریسم» قرار داد

استرالیا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست «حامیان دولتی تروریسم» قرار داده است.

سردار نقدی: جنگ بعدی را بدون نابودی کامل اسرائیل متوقف نمی‌کنیم
سردار نقدی: جنگ بعدی را بدون نابودی کامل اسرائیل متوقف نمی‌کنیم

سردار نقدی مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اگر میدان جنگ دیگری گشوده شود، خواسته بسیجیان این است که این جنگ را بدون نابودی و محو کامل رژیم صهیونیستی متوقف نکنیم.

هواشناسی اصفهان هشدار آلودگی سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار آلودگی سطح زرد صادر کرد

اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان با صدور هشدار آلودگی سطح زرد از پایداری جو، افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا از فردا تا شنبه شب در بیشتر مناطق استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است