کد خبر : 107145
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۰۶ - 14:34
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سخنگوی وزارت بهداشت: ۲۲۰۶ نفر بیمار مبتلا به کرونا شناسایی شدند/قربانیان کرونا به ۲۰۷۷ نفر افزایش یافت

سخنگوی وزارت بهداشت: ۲۲۰۶ نفر بیمار مبتلا به کرونا شناسایی شدند/قربانیان کرونا به ۲۰۷۷ نفر افزایش یافت

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ دکتر کیانوش جهانپور گفت: از ظهر دیروز تا امروز ۶ فروردین ۹۹ و بر اساس یافته‌های قطعی آزمایشگاهی، ۲۲۰۶ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع مبتلایان به این بیماری در ایران به ۲۷۰۱۷ نفر رسید.

وی گفت: خوشبختانه تا کنون ۹۶۲۵ نفر از مبتلایان به کووید۱۹ در کشور، بهبود یافته و ترخیص شده اند.

به گفته جهانپور، با جان باختن ۱۴۳ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در طول ۲۴ ساعت گذشته، تعداد درگذشتگان بر اثر این بیماری تا ۶ فروردین ۱۳۹۹ به ۲۰۷۷ نفر رسید.

جهانپور افزود: تا کنون بیش از ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار از نظر ابتلا به کووید۱۹ در کشور غربالگری شده اند و طرح بسیج ملی مقابله با کرونا با قدرت در کشور در حال اجرا است و الگوی موفقی برای سایر کشورها به حساب می آید.

وی تاکید کرد: مردم حتما برای حفظ سلامتی خود، خانواده و اطرافیان شان به سامانه salamat.gov.ir مراجعه کنند.

اخبار مرتبط:
هوای اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند
هوای اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از تداوم شرایط غبارآلودی هوا در مناطق مرکزی و شرق استان تا پایان هفته خبرداد.

هیچ مقام دولتی حق دخالت در امور داخلی شوراها را ندارد
هیچ مقام دولتی حق دخالت در امور داخلی شوراها را ندارد

رئیس شورای عالی استان‌ها در شورای شهر اصفهان گفت: هیچ مقام دولتی حق دخالت در امور داخلی شوراها را ندارد و جایگاه قانونی این نهاد مردمی باید به رسمیت شناخته شود.

بازسازی خطوط فرسوده فاضلاب شمال اصفهان؛ نیاز فوری به ۲.۵ همت اعتبار
بازسازی خطوط فرسوده فاضلاب شمال اصفهان؛ نیاز فوری به ۲.۵ همت اعتبار

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: عملیات بازسازی بخشی از خط انتقال فاضلاب شمال شهر پایان یافت، ۴۵ کیلومتر از شبکه فاضلاب اصفهان فرسوده است و به اعتبار ۲.۵ همتی نیاز داریم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است