کد خبر : 107630
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۰۹ - 18:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رخشان بنی‌اعتماد، در کنار زنان فیلم‌ساز تاریخ جای گرفت

رخشان بنی‌اعتماد، در کنار زنان فیلم‌ساز تاریخ جای گرفت

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ بانک اطلاعات اینترنتی فیلم‌ها که به نام IMDb شناخته می‌شود، روز گذشته که آخرین جمعه ماه مارس بود، در یک مرور تصویری، زنان فیلمساز تاریخ را گرامی داشت. فیلم قصه‌های رخشان بنی اعتماد هم در این ویدئو حضور دارد.

این فیلم‌سازان که از سال ۱۸۹۶ کار خود را آغاز کرده‌اند، فیلم‌های بسیاری ساخته‌اند، در میان این فیلم سازان، نام‌هایی چون بارابارا استرینسند، سوفیا کاپولا، جودی فاستر، ماری لمبرت، میراندا افرون، سارا پالی، آنجیلنا جولی، گرتا گروینگ، لولو وانگ، مریل استریپ و بسیاری دیگر، از کشورهای متفاوت دنیا به چشم می‌خورد.

رخشان بنی اعتماد هم به عنوان  یکی از زنان فیلم‌ساز تاریخ با فیلم قصه‌ها که در این مرور جای گرفته است.

رخشان بنی‌اعتماد متولد ۱۳۳۳ در تهران است. او در رشته کارگردانی سینما در دانشکده هنرهای دراماتیک تهران (دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر) تحصیل کرد و از سال ۱۳۵۲ با سمت منشی صحنه در تلویزیون مشغول به کار شد.

او تا سال ۱۳۵۹ چند فیلم مستند کوتاه را کارگردانی و فعالیت سینمایی خود را از سال ۱۳۶۰ به عنوان منشی صحنه فیلم آفتاب‌نشین‌ها و فیلم گل‌های داوودی آغاز کرد. نخستین فیلم بنی اعتماد، خارج از محدوده نام دارد که در سال ۱۳۶۶ ساخته شد. پس  از آن فیلم‌نامه زرد قناری را نوشت و کارگردانی آن را نیز بر عهده گرفت. بنی اعتماد برای فیلم‌نامه فیلم نرگس که به کارگردانی فریدون جیرانی ساخته شد، در سال ۱۳۷۰ به عنوان بهترین کارگردان در دهمین جشنواره فیلم فجر برگزیده شد.

پس از آن، فیلم‌های روسری آبی، بانوی اردیبهشت، زیر پوست شهر و خون بازی برای وی افتخارات و جایزه‌های بیشتری به ارمغان آورد. بنی‌اعتماد برای روسری آبی برنده جایزه فیبرشی جشنواره بین‌المللی فیلم تسالونیکی ۱۹۹۵، نامزد پلنگ طلایی و برنده پلنگ برنزی جشنواره فیلم لوکارنو شد. جایزه ویژه و جایزه فیبرشی جشنواره بین‌المللی فیلم مونترال برای بانوی اردیبهشت در سال ۱۹۹۸ دیگر دستاورد او بعد از روسری آبی بود. زیرپوست شهر اثر جاودانه او جایزه بهترین فیلم خارجی زبان و جایزه تماشاگران جشنواره فیلم تورین را در سال ۲۰۰۱ برای او به ارمغان آورد و جایزه نتپک و جایزه ویژه جشنواره فیلم لوکارنو را برای روزگار ما در ۲۰۰۲ به دستاوردهای خود افزود.

اخبار مرتبط:
احمدی‌نژاد پس از مدت‌ها در تشییع خواهرش دیده شد
احمدی‌نژاد پس از مدت‌ها در تشییع خواهرش دیده شد

تشییع مرحومه مغفوره «زرین احمدی نژاد» خواهر محمود احمدی‌نژاد رئیس دولت‌های نهم و دهم صبح امروز (شنبه) از میدان ۷۲ نارمک برگزار شد.

بانک مرکزی پس از آینده، سراغ موسسه ملل رفت!
بانک مرکزی پس از آینده، سراغ موسسه ملل رفت!

در حالی‌که هنوز گردوغبار تعیین‌تکلیف بانک آینده فرو ننشسته، بانک مرکزی این‌بار موسسه ملل را نشانه رفته است؛ موسسه‌ای که به‌گفته منابع آگاه، به‌دلیل ناترازی شدید، تخلفات مالی متعدد و بی‌اعتنایی به دستورالعمل‌های اصلاحی، زیر تیغ نظارت ویژه و هیات سرپرستی می‌رود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است