کد خبر : 107746
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۱۰ - 19:58
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

توقف بازخوانی جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی به دلیل کرونا

توقف بازخوانی جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی به دلیل کرونا

محمد اسلامی در برنامه پارک شهر رادیو تهران درباره آخرین وضعیت بازخوانی جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی و اینکه چرا برخی کشورها اصرار دارند که جعبه سیاه به خارج از ایران برای بازخوانی و بازسازی برود؟ اظهار کرد: مسئله چندان پیچیده‌ای نیست. عمدتا آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که از هر حادثه ای یک اتفاق تروریستی درست کرده و دشمنی کنند؛ اما ما در کمیته بررسی سانحه در حال بررسی هستیم و اوکراین و شرکت سازنده جزو لاینفک آن هستند. همچنین به محض اینکه شرایط آماده شود، بازخوانی جعبه سیاه آغاز شده اما کرونا کار را متوقف کرده و در حال حاضر بررسی میدانی، انجام آزمایش‌های قطعات تمام شده و پس از این وضعیت بازخوانی جعبه سیاه را دنبال می‌کنیم.

وی افزود: جعبه سیاه هواپیما دو حافظه دارد که حافظه اول برای گفت‌وگوهای ابتدایی خلبان با برج مراقبت است و حافظه دوم دستوراتی است که به خلبان داده می‌شود و درون این جعبه سیاه ذخیره می‌شود. به این دو حافظه جعبه سیاه می‌گویند.

اسلامی ادامه داد: همه شرکت‌هایی که هواپیمایشان دچار سانحه می‌شود نرم افزاری از سوی کمپانی سازنده به آنها داده شده که درون آن دیتا وجود دارد. برای هواپیمایی که در ایران پرواز می‌کنند نرم افزار را داریم اما هیچ شرکتی این نوع هواپیمای اوکراینی را در ایران پرواز نمی‌دهد، بنابراین نرم افزار بازخوانی جعبه سیاه آن را نداریم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: یکی از مسائلی که در این زمینه وجود دارد، آسیب دیدن و شکستگی بخشی از جعبه سیاه در سانحه است و اگر کارخانه بوئینگ در این زمینه مشارکت نکند، ممکن است دیتا از بین برود، بنابراین قبل از پذیرفتن ریسک خواندن این دیتا بازیابی فیزیکی جعبه سیاه ضروری بود.

وی اظهار کرد: برای بازخوانی و بازسازی جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی با بوئینگ، فرانسه و اوکراین مکاتبه کردیم که در این زمینه فرانسه و اوکراین اعلام آمادگی کردند و در حال مذاکره با اوکراینی‌ها هستیم و به محض اینکه شرایط آماده شود مشکلی برای این موضوع نداریم.

اخبار مرتبط:
درویشی: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند
درویشی: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند

معاون سیاسی اجتماعی استانداری اصفهان گفت: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند.

رحیمی: زاینده‌رود در آستانه تبدیل شدن به بیابان تجاری است
رحیمی: زاینده‌رود در آستانه تبدیل شدن به بیابان تجاری است

عضو مجمع نمایندگان اصفهان گفت: تا زمانی که کنترل برداشت‌ها، مدیریت مصرف آب و بهره‌گیری از فناوری‌های روز جدی گرفته نشود زاینده‌رود در خطر تبدیل دائمی به یک بیایان تجاری است.

بساطی:دنا حامل ۳۲ کیلو هروئین در خور و بیابانک زمین‌گیر شد
بساطی:دنا حامل ۳۲ کیلو هروئین در خور و بیابانک زمین‌گیر شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: اشراف اطلاعاتی دقیق مأموران در ایست و بازرسی شهید رشیدی باعث توقف یک سواری دنا و کشف بیش از ۳۲ کیلو هروئین شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است