کد خبر : 107827
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۱۱ - 11:18
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قالیباف علیه روحانی: ناکارآمدی دولت مشخص شد

قالیباف علیه روحانی: ناکارآمدی دولت مشخص شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ متن این یادداشت از این قرار است:

در این مدت تلاش ما بر این بوده است تا با استفاده از ظرفیت‌های جهادی مردمی برای مدیریت بحران ‎کرونا اقدامات مؤثر و میدانی کنیم. این وظیفۀ شهروندی و انسانی هر کسی است که می‌تواند کوچک‌ترین کاری برای کاهش مشکلات مردم انجام دهد.

شیوۀ روی کار آمدن و کنایه زدن و تعلل و پشت گوش انداختن، ندیدن واقعیت‌های موجود و در نظرنگرفتن هشدار‌های کارشناسان و راهکار‌های متخصصین و مسئولین میدانی و سپس با تشدید بحران‌ها، دست کمک به سوی دیگران دراز کردن و مقصر شمردن سایرین، روشی نیست که ما طبق آن عمل کنیم.

مدیریت ناکارآمد ‎دولت در این سال‌ها به طور فشرده در مدیریت بحران کرونا بار دیگر برای مردم روشن شد. کتمان واقعیت، خوش‌بینی غیرکارشناسی، جلسات هفته‌ای یکبار و استفاده نکردن از ظرفیت‌های مردمی و عملیاتی در سراسر کشور.

علیرغم تمامی موارد فوق، با تمام وجود باور دارم که همچنان دولت برای تغییر جهت به سمت اتخاذ تصمیم درست طبق نظر کارشناسان فرصت دارد و می‌تواند به نفع مردم اقدام کند. البته اگر از شیوۀ رسانه‌ای خود (دو قطبی سازی) دست بکشد و بر مدیریت بحران متمرکز شود.

می‌توانیم دست به دست هم دهیم، و شانه به شانۀ یکدیگر بر همۀ مشکلات فائق آییم. فرصت اشتباه نداریم و در برابر هر ظرفیتی که استفاده نمی‌کنیم مسئولیم. بیایید صلاح ‎مردم را در اولویت قرار دهیم. آنوقت همۀ ظرفیت‌ها برای کمک به پیشبرد تصمیم درست همراه شما خواهند بود.

اخبار مرتبط:
سرانه بودجه اصفهان ناعادلانه است؛ افزایش حقوق ۱۴۰۵ به نفع کم‌درآمدها
سرانه بودجه اصفهان ناعادلانه است؛ افزایش حقوق ۱۴۰۵ به نفع کم‌درآمدها

نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: سهم مالیاتی پیش‌بینی‌شده سال ۱۴۰۵ برای استان اصفهان افزایش قابل توجهی دارد درحالی که سرانه بودجه آن نسبت به برخی استان‌ها پایین‌تر باقی مانده است.

استاندار اصفهان: بی‌طرفی و شایسته‌گزینی، ستون انتخابات شوراهاست
استاندار اصفهان: بی‌طرفی و شایسته‌گزینی، ستون انتخابات شوراهاست

استاندار اصفهان گفت: نقش تعیین‌کننده شوراهای اسلامی شهر و روستا در کیفیت زندگی مردم، بی‌طرفی، شایستگی و جلب مشارکت نخبگان محلی مهم‌ترین الزامات برگزاری انتخاباتی سالم است.

مدیرکل گمرکات: صادرات ۹ ماهه اصفهان به ۸۴۳ میلیون دلار رسید
مدیرکل گمرکات: صادرات ۹ ماهه اصفهان به ۸۴۳ میلیون دلار رسید

مدیرکل گمرکات استان اصفهان گفت: در ۹ ماهه امسال تشریفات صادرات یک میلیون و ۲۶۶ هزار تن کالا به ارزش ۸۴۳ میلیون دلار از گمرکات استان اصفهان انجام شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است