کد خبر : 107952
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۱۲ - 11:47
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

روش عجیب مردم ترکیه در مبارزه با کرونا

روش عجیب مردم ترکیه در مبارزه با کرونا

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ خبرگزاری آناتولی ترکیه گزارش داد: با شیوع بیماری کرونا بازار ترشی‌فروش‌ها به شدت رونق پیدا کرده است.

بر اساس این گزارش مردم ترکیه از آب ترشی به عنوان سلاحی جهت مقابله با ویروس کرونا استفاده می‌کنند و آب سرکه و نمکی که ترشی‌ها در آن نگهداری می‌شود خواهان زیادی در میان مردم پیدا کرده است.

مردم ترکیه معتقدند این مایع به دلیل وجود مواد پروبیوتیک برای تقویت ایمنی بدن‌شان بسیار مفید بوده و می‌تواند این ایمنی را افزایش دهد.

برخی از فروشندگان نیز «آب ترشی» را مجانی بین افراد بی‌بضاعت توزیع می‌کنند.

این امر به حدی گسترش پیدا کرده که پزشکان ترکیه را بر آن داشت تا طی بیانیه‌هایی نسبت به تاثیر ترشیجات بر دستگاه ایمنی بدن ابراز شک و تردید کرده و از مردم بخواهند تا از استفاده بیش از حد آن به دلیل دارا بودن نمک زیاد امتناع کنند.

اخبار مرتبط:
خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد رییس جمهور پیشین کشورمان تاکید کرد که اگر در ورای احساسات زودگذر و عصبانیت هایی که از وضع موجود هست بنگریم بنظرم اکثریت اصلاحات را انتخاب خواهد کرد.

مرگ ۹ کارگر در اثر انتشار گاز/ درهای کارگاه قفل شده بود
مرگ ۹ کارگر در اثر انتشار گاز/ درهای کارگاه قفل شده بود

در حالی‌ که در روزهای ابتدایی پس از حادثه مرگبار واحد تولیدی «سامان مدار پیشرو» واقع در شهرک صنعتی دولت‌آباد برخوار، جزئیات فنی و ایمنی این حادثه با ابهامات جدی همراه بود، پیگیری‌های انجام‌شده طی یک هفته گذشته، ابعاد تازه‌ای از چگونگی وقوع حادثه، وضعیت ایمنی کارگاه و مسئولیت‌های کارفرما را روشن کرده است.

قائم پناه: اصلاح در وزارت‌خانه‌ها به معنی تغییر وزرا نیست
قائم پناه: اصلاح در وزارت‌خانه‌ها به معنی تغییر وزرا نیست

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: اگر نقطه ضعفی در وزارتخانه ای وجود دارد اصلاح می کنیم اما قرار نیست وزرا تغییر کنند. تغییر به معنای تعویض وزرا نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است