کد خبر : 107952
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۱۲ - 11:47
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

روش عجیب مردم ترکیه در مبارزه با کرونا

روش عجیب مردم ترکیه در مبارزه با کرونا

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ خبرگزاری آناتولی ترکیه گزارش داد: با شیوع بیماری کرونا بازار ترشی‌فروش‌ها به شدت رونق پیدا کرده است.

بر اساس این گزارش مردم ترکیه از آب ترشی به عنوان سلاحی جهت مقابله با ویروس کرونا استفاده می‌کنند و آب سرکه و نمکی که ترشی‌ها در آن نگهداری می‌شود خواهان زیادی در میان مردم پیدا کرده است.

مردم ترکیه معتقدند این مایع به دلیل وجود مواد پروبیوتیک برای تقویت ایمنی بدن‌شان بسیار مفید بوده و می‌تواند این ایمنی را افزایش دهد.

برخی از فروشندگان نیز «آب ترشی» را مجانی بین افراد بی‌بضاعت توزیع می‌کنند.

این امر به حدی گسترش پیدا کرده که پزشکان ترکیه را بر آن داشت تا طی بیانیه‌هایی نسبت به تاثیر ترشیجات بر دستگاه ایمنی بدن ابراز شک و تردید کرده و از مردم بخواهند تا از استفاده بیش از حد آن به دلیل دارا بودن نمک زیاد امتناع کنند.

اخبار مرتبط:
وانمندی‌های اقتصادی اصفهان مسیر دیپلماسی ایران را هموار می‌کند
وانمندی‌های اقتصادی اصفهان مسیر دیپلماسی ایران را هموار می‌کند

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان گفت: فعالان اقتصادی اصفهان این توان را دارند که در مسیر توسعه و تعمیق دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران، نقشی معنادار و اثرگذار ایفا کند.

مقتدایی خطاب به عراقچی: استانداری اصفهان را دفتر خود بدانید
مقتدایی خطاب به عراقچی: استانداری اصفهان را دفتر خود بدانید

نماینده مردم اصفهان در مجلس خطاب به عراقچی گفت: استانداری اصفهان و کل مدیریت استان را دفتر خود بدانید و دفتر وزارت امور خارجه در اصفهان را ارتقا دهید.

تبادل فضای نمایشگاهی دردستورکار نمایندگی وزارت امورخارجه در اصفهان است
تبادل فضای نمایشگاهی دردستورکار نمایندگی وزارت امورخارجه در اصفهان است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان از پیگیری تبادل و تهاتر فضای نمایشگاهی اصفهان و کشورهای هدف توسط نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان خبر داد و خواستار حمایت از آن شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است