کد خبر : 108029
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۱۲ - 19:01
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

لئو مسی، چه گوارای بارسا شد

لئو مسی، چه گوارای بارسا شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ لیونل مسی اعلام کرد در روزهایی که باشگاه درگیر تعطیلی مسابقات به‌دلیل شیوع ویروس کرونا است، تا ۷۰ درصد حقوق بازیکنان بارسلونا کاهش پیدا خواهد کرد و از طرفی تمامی کارکنان ساده باشگاه بدون مشکل حقوق کامل‌شان را می‌گیرند. این بیانیه ارزش کاپیتانی همچون مسی را بیش از پیش نشان داد و رسانه‌های اسپانیایی به مسئله کاهش حقوق بارسایی‌ها و حرف‌های لئو پرداختند. در این میان بهترین و جالب‌ترین جلد را نشریه «اکیپ» فرانسه بست که لیونل مسی را به چه گوارا مرد انقلابی آرژانتینی که نامش با کوبا گره خورده، تشبیه کرده است. حالا هم نام بارسلونا به لیونل مسی گره خورده است.

اخبار مرتبط:
حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسید؛ تنها ۹ درصد پرشدگی
حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسید؛ تنها ۹ درصد پرشدگی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: حجم فعلی سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسیده که نسبت به میانگین بلندمدت ۸۰ درصد کاهش دارد و میزان پرشدگی این سد تنها ۹ درصد است.

صدور مجوز ساخت در اصفهان بدون مجری ذی‌صلاح متوقف شد
صدور مجوز ساخت در اصفهان بدون مجری ذی‌صلاح متوقف شد

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان گفت: از اسفند امسال، صدور مجوز عملیات عمرانی برای پروژه‌های بزرگ ساختمانی مرکز و ۱۰ شهرستان اصفهان، تنها با معرفی مجری ذی‌صلاح ممکن است.

اصفهان ابرپروژه‌های انرژی را کلید زد؛پایش هوشمند در مدار مصرف
اصفهان ابرپروژه‌های انرژی را کلید زد؛پایش هوشمند در مدار مصرف

معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان از تبدیل شدن این استان به قطب پروژه‌های شاخص ملی در حوزه انرژی خبر داد و گفت: اصفهان نخستین استانی است که پایش هوشمند مصرف برق صنایع را اجرا کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است