کد خبر : 108029
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۱۲ - 19:01
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

لئو مسی، چه گوارای بارسا شد

لئو مسی، چه گوارای بارسا شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ لیونل مسی اعلام کرد در روزهایی که باشگاه درگیر تعطیلی مسابقات به‌دلیل شیوع ویروس کرونا است، تا ۷۰ درصد حقوق بازیکنان بارسلونا کاهش پیدا خواهد کرد و از طرفی تمامی کارکنان ساده باشگاه بدون مشکل حقوق کامل‌شان را می‌گیرند. این بیانیه ارزش کاپیتانی همچون مسی را بیش از پیش نشان داد و رسانه‌های اسپانیایی به مسئله کاهش حقوق بارسایی‌ها و حرف‌های لئو پرداختند. در این میان بهترین و جالب‌ترین جلد را نشریه «اکیپ» فرانسه بست که لیونل مسی را به چه گوارا مرد انقلابی آرژانتینی که نامش با کوبا گره خورده، تشبیه کرده است. حالا هم نام بارسلونا به لیونل مسی گره خورده است.

اخبار مرتبط:
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات

صادرکنندگان اصفهانی با انتقاد از بی‌ثباتی مقررات ارزی و محدودیت‌های تجاری خواستار اصلاح سیاست‌های دولت و حمایت مؤثر از صادرات شدند. آنان تأکید کردند که تداوم فعالیت صادرکنندگان منوط به بازگشت ارز با نرخ واقعی، ثبات قوانین و تقویت نقش شرکت‌های بازرگانی است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است

رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان گفت: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است و هیچ نگرانی از بابت کمبود یا افزایش قیمت فعلا وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است