کد خبر : 108195
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۱۴ - 23:54
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کیومرث درمبخش را بیشتر بشناسید

کیومرث درمبخش را بیشتر بشناسید

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ کیومرث درمبخش در ۱۳۲۴ خورشیدی  به دنیا آمد. وی در ۱۳ سالگی به فراگیری هنر عکاسی پرداخت و در ۱۸ سالگی به شکل حرفه‌ای عکاسی می‌کرد. او درسال های پایانی دهه ۴۰ خورشیدی به فرانسه رفت و همانجا بود که به سینما علاقمند شد. با دیدن فیلم‌های برادران لومیر و روبر برسون این اشتیاق شکل گرفت.

درمبخش همزمان با عکاسی به تحصیل ادامه داد و در رشته سینما فارغ التحصیل شد، بعد به ایران بازگشت و به عکاسی در سینما پرداخت. عکس‌های او از فیلم‌های تنگسیر و گوزن‌ها از آثار او در آن دوران به شمار می‌آیند.

وی اولین فیلم مستند خود را با نام جرس در ۱۳۵۱ خورشیدی ساخت و ۲ سال بعد تنها فیلم داستانی خود را با نام بوف کور ساخت و با این فیلم به شهرت رسید. کیومرث درمبخش را در سینما به عنوان نویسنده، کارگردان، تهیه‌کننده، تدوینگر و عکاس می‌شناسند. او فیلمسازی است که در ژانر مستند فعالیت دارد.

درمبخش در ۱۳۵۴ خورشیدی فیلم سفر بهاری را ‌ساخت. در این فیلم به نیما و اشعارش پرداخته است. پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز ۲ فیلم دیگر به نام‌های کسوف و شب را جلوی دوربین برد.

اخبار مرتبط:
کنایه آذری جهرمی به وفاق دولت چهاردهم: ترامپ – ممدانی برای پیشرفت آمریکا وفاق نمی‌کنند، مثل پزشکیان-زاکانی؟

محمدجواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ترامپ - ممدانی برای پیشرفت آمریکا وفاق نمی‌کنند؟ مثل پزشکیان-زاکانی؟

عراقچی درباره آزادی دو تبعه فرانسوی: این دو نفر تحت عنوان جاسوسی محکوم شده بودند که مشمول رأفت اسلامی قرار گرفتند / مهدیه اسفندیاری آزاد است و در سفارت ایران قرار دارد؛ بعد از پایان مراحل دادگاه، به کشور باز خواهد گشت
عراقچی درباره آزادی دو تبعه فرانسوی: این دو نفر تحت عنوان جاسوسی محکوم شده بودند که مشمول رأفت اسلامی قرار گرفتند / مهدیه اسفندیاری آزاد است و در سفارت ایران قرار دارد؛ بعد از پایان مراحل دادگاه، به کشور باز خواهد گشت

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره آزادی دو تبعه فرانسوی، بیان کرد: دو تبعه تحت عنوان جاسوسی محکوم شده بودند که مشمول رأفت اسلامی قرار گرفتند.

معاون پزشکیان: بنزین برای دولت به‌ازای هر لیتر ۳۴ هزار تومان هزینه دارد، در حالی که با نرخ ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومان به مردم عرضه می‌شود
معاون پزشکیان: بنزین برای دولت به‌ازای هر لیتر ۳۴ هزار تومان هزینه دارد، در حالی که با نرخ ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومان به مردم عرضه می‌شود

قائم‌پناه با بیان اینکه در سال جاری، قیمت بنزین سهمیه‌ای ۶۰ و ۱۰۰ لیتری تغییری نخواهد کرد و بنزین سوپر نیز با قیمت آزاد عرضه می‌شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، بنزینی که در باک خودروهای مردم ریخته می‌شود، برای دولت به‌ازای هر لیتر حدود ۳۴ هزار تومان هزینه دارد، در حالی که این بنزین با نرخ ۱,۵۰۰ و ۳,۰۰۰ تومان به مردم عرضه می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است