کد خبر : 108233
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۱۵ - 11:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

هوای کشور سرد تر می شود

هوای کشور سرد تر می شود

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ صادق ضیاییان در این باره اظهار کرد: طی امروز و فردا (۱۵ و ۱۶ فروردین ماه) در شمال شرق و شرق کشور بارش باران گاهی با رعد و برق و وزش باد و در ارتفاعات جنوب شرق رگبار پراکنده باران پیش بینی می‌شود.

وی ادامه داد:‌ طی روز شنبه (۱۶فروردین) در شمال غرب، سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنه های البرز در استان های قزوین، البرز، تهران و سمنان نیز بارش باران گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش بینی می شود. این وضعیت همچنین روز یکشنبه (۱۷ فروردین) در سواحل شرقی دریای خزر، شمال شرق ارتفاعات البرز شرقی و مناطقی از مرکز و شرق کشور رخ می دهد.

مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: طی روزهای جمعه، شنبه و به ویژه یکشنبه با توجه به شدت بارش در شمال‌شرق ریزش تگرگ در برخی از این مناطق دور از انتظار نیست.

ضیاییان درباره وضعیت جوی طی روز دوشنبه نیز تصریح کرد: روز دوشنبه نیز در شمال غرب و سواحل غربی و مرکزی دریای خزر، بارش باران گاهی با رعد و برق و وزش باد و در مناطقی از غرب و جنوب غرب رگبار پراکنده باران پیش‌بینی می شود.

وی افزود: طی روز سه شنبه گستره بارش، کل نوار شمالی کشور را فرا خواهد گرفت و موجب بارش شدید باران در سواحل دریای خزر به ویژه سواحل غربی و مرکزی دریا و از اواخر وقت همراه با وزش باد شدید و احتمال ریزش تگرگ در شمال شرق خواهد شد. همچنین در این روز در دامنه های زاگرس مرکزی و مناطقی از مرکز و جنوب غرب نیز رگبار پراکنده رخ خواهد داد.

مدیر پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تصریح کرد: شایان ذکر است سه شنبه و چهارشنبه دمای هوا در سواحل شمالی و شمال غرب بین ۸ تا ۱۲ درجه و در استانهای واقع در دامنه های جنوبی البرز بین ۶ تا ۸ درجه کاهش می‌یابد.

وی درباره وضعیت آب و هوای تهران طی دو روز آینده نیز گفت: فردا (۱۶ فروردین ماه) آسمان تهران در روز به تدریج ابری همراه با افزایش باد و گاهی رعد و برق و بارش خفیف باران پیش‌بینی می‌شود. همچنین آسمان شبانگاهی تهران ابری همراه با بارش خفیف باران و گاهی به همراه رعد و برق و به تدریج کاهش ابر پیش‌بینی می شود. بیشینه و کمینه دمای هوا به ترتیب ۲۱ و ۹ درجه سانتیگراد است.

ضیاییان افزود: در روز (۱۷ فروردین ماه) نیز آسمان پایتخت قسمتی ابری همراه با گاهی وزش باد و در بعد از ظهر به همراه افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دمای هوای این روز هم به ترتیب ۲۰ و ۸ درجه سانتیگراد خواهد بود.

اخبار مرتبط:
باد و باران در راه اصفهان؛ هواشناسی هشدار سطح زرد صادر کرد
باد و باران در راه اصفهان؛ هواشناسی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به فعالیت ۲ سامانه ناپایدار طی هفته جاری هشدار سطح زرد صادر کرد.

اصفهان الگوی ملی ارتقای فرهنگ شهروندی شد
اصفهان الگوی ملی ارتقای فرهنگ شهروندی شد

شهردار اصفهان گفت: گزارش اقدامات شهرداری در این حوزه به دلیل جامعیت و اثربخشی، به محور اصلی نشست این شورای فرهنگ عمومی در سطح ملی تبدیل شد.

نورصالحی: بهره‌برداری از پروژه‌های کلان ترافیک شهری ضروری است
نورصالحی: بهره‌برداری از پروژه‌های کلان ترافیک شهری ضروری است

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با تأکید بر لزوم تسریع در بهره‌برداری از پروژه‌های بزرگ ترافیکی شهر گفت: این پروژه ها در اولویت برنامه‌ریزی شهری باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است