کد خبر : 109326
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۱۹ - 14:06
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بهرام پارسایی: امروز نهادها و سازمان‌هایی نظیر آستان قدس رضوی و ستاد فرمان امام باید در خدمت مردم باشند/ کاهش ورودی بیمارستان‌ها دال بر کاهش افراد مبتلا نیست

بهرام پارسایی: امروز نهادها و سازمان‌هایی نظیر آستان قدس رضوی و ستاد فرمان امام باید در خدمت مردم باشند/ کاهش ورودی بیمارستان‌ها دال بر کاهش افراد مبتلا نیست

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ بهرام پارسایی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۱۹ فروردین) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی اقدامات انجام شده در خصوص مبارزه با بیماری کرونا، گفت: باید از سیاسی کردن این موضوع پرهیز شود. متاسفانه بی اعتمادی مردم به دنبال ارائه آمارهای متناقض رو به افزایش است. باید با مردم شفاف صحبت کنیم. مردم در طول تاریخ برای کشور جانفشانی کردند بعد از انقلاب نیز در دوران جنگ شاهد حضور و مشارکت فعال مردم بودیم. اکنون نیز بار فشار تحریم‌ها بر روی دوش مردم است و مسئولان مشکل خاصی ندارند.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز کشور باید با تمام امکانات و منابع صندوق ذخیره ملی و نهادها و سازمان‌هایی  نظیر آستان قدس رضوی و ستاد فرمان امام در خدمت مردم باشند.

وی تاکید کرد: این که سازمان بهداشت جهانی از ما نظر می‌خواهد نباید دچار سوءتفاهم شویم. نباید شرایط را به جامعه عادی نشان داد تا بخشی از مردم اوضاع را جدی نگیرند و تاوان آن را کل کشور بپردازد. داروهایی که در کشورهای دیگر مصرف شده و نتیجه مثبتی داشته است باید در کشور استفاده شود.

پارسایی خاطر نشان کرد: نیازی نیست که تجربیات سایر کشورها را از صفر دنبال کنیم. کاهش ورودی بیمارستان‌ها دال بر کاهش افراد مبتلا نیست. چرا که در روزهای اول عده‌ای زمانی که سرما می‌خوردند به بیمارستان می‌رفتند اما امروز با شناسایی علایم، عده‌ای از ترس به بیمارستان مراجعه نکرده و خود را در خانه قرنطینه می‌کنند. بار پشت سد کرونا در حال افزایش است اگر این سطح بشکند کل کشور آسیب می‌ببیند. چرا دولت پرستار و نیروی درمانی استخدام نمی‌کند تا اینقدر فشار بر روی کادر درمانی باشد.

اخبار مرتبط:
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: رفع موانع اجرای پروژه‌های روستایی زمانی محقق می‌شود که دستگاه‌های اجرایی با حضور در محل و گفت‌وگوی مستقیم با ذینفعان، به توافق عملیاتی برسند.

تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند
تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند

استاندار اصفهان گفت: با اجرای طرح تعویض ۴۰۰ هزار چراغ پرمصرف معابر در سطح استان، ۱۰۰ مگاوات از مصرف انرژی برق اصفهان کاهش خواهد یافت.

محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد
محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد

ارئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: همدست قاتل که ۷ سال پیش با مرخصی از زندان متواری شده بود در عملیات ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است