کد خبر : 109508
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۱۹ - 18:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

برای رفع بلای کرونا ۳۰دقیقه سجده کنید

برای رفع بلای کرونا ۳۰دقیقه سجده کنید

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ رهبر جریان صدر عراق امروز (سه شنبه) اعلام کرد، نماز جمعه هفته جاری را در نجف به نیابت از کسانی که نمی‌توانند مشارکت کنند، به جای خواهد آورد و از همه خواست به مدت ۳۰ دقیقه پس از نماز جمعه سجده کرده و خواستار نابودی ویروس کرونا شوند.

به نقل از بغداد الیوم، مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در توییتی نوشت: امروز من ملزم هستم که شما را در جریان مسأله‌ای قرار دهم که برای رفع بلا باید اجرا شود و این وظیفه همه مردم در سراسر جهان و تمامی کسانی است که به خدا ایمان دارند.

وی از مردم عراق خواست به انجام این امر پایبند شوند و ابدا کوتاهی نکنند و برای رفع بلای ویروس کرونا از ملت، به مدت ۳۰ دقیقه بلافاصله پس از نماز جمعه و پیش از نماز عصر سجده و به درگاه خدا تضرع کنند.

مقتدی صدر افزود: نماز جمعه این هفته را به صورت خصوصی در نجف با برخی از مومنان و به نیابت از مومنانی که نمی‌توانند مشارکت کنند به جای خواهم آورد و به همراه مردم سجده خواهم کرد.

اخبار مرتبط:
حسین وزیری رییس هیات‌مدیره مجمع مدیران توسعه منابع انسانی قوای سه‌گانه شد
حسین وزیری رییس هیات‌مدیره مجمع مدیران توسعه منابع انسانی قوای سه‌گانه شد

اولین جلسه هیات مدیره مجمع مدیران منابع انسانی سه قوه در وزارت کشور برگزار شد.

۴۷ محکوم فراری در خمینی شهر دستگیر شدند
۴۷ محکوم فراری در خمینی شهر دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر از دستگیری ۴۷ نفر از محکومان فراری و تحت تعقیب مراجع قضائی توسط مأموران این فرماندهی خبر داد.

توسعه فضای فیزیکی مدارس بدون توانمندسازی دانش‌آموزان فاقد اثر است
توسعه فضای فیزیکی مدارس بدون توانمندسازی دانش‌آموزان فاقد اثر است

استاندار اصفهان گفت: اگر فضای فیزیکی مدارس توسعه یابد اما دانش‌آموزان رها شده و برای توانمندسازی و کاهش آسیب‌های اجتماعی آنان برنامه‌ریزی نشود، اثرگذاری مطلوب را شاهد نخواهیم بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است