کد خبر : 109699
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۲۰ - 18:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بانک مرکزی:بخشی از دارایی‌های ایران آزاد شد

بانک مرکزی:بخشی از دارایی‌های ایران آزاد شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ عبدالناصرهمتی، رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد: با رصد هوشمندانه تلاش‌های ایالات متحده آمریکا و پیش دستی در انجام اقدامات حقوقی و همچنین در نتیجه پیگیری های قضایی در کشور لوکزامبورگ، با شروع سال نو، دو پیروزی حاصل کشور و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران شد.

وی تاکید کرد: ابتدا از قرار توقیف وجوه به مبلغ ۱.۶ میلیارد دلار متعلق به بانک مرکزی نزد کلیراستریم لوکزامبورگ که از تاریخ ۱۳۹۴.۱۰.۲۵در توقیف بود رفع توقیف شد و سپس با صدور دستور موقت از شعبه دیگری از دادگاه های کشور یاد شده از انتقال همان وجوه به آمریکا و توزیع میان مدعیان دروغین انتساب حادثه یازده سپتامبر به ایران پیشگیری شد.

اخبار مرتبط:
BMW با سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت در اصفهان توقیف شد
BMW با سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت در اصفهان توقیف شد

رئیس پلیس راه استان اصفهان از توقیف یک دستگاه خودرویBMW با سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت در اصفهان خبر داد.

داده‌محوری زیربنای تصمیم‌گیری‌های کلان مدیریت شهری اصفهان است
داده‌محوری زیربنای تصمیم‌گیری‌های کلان مدیریت شهری اصفهان است

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: داده‌محوری زیربنای تصمیم‌گیری‌های کلان در این دوره مدیریت شهری بوده است.

خسروی: کارگروه توسعه متوازن در شهرستان‌های اصفهان تشکیل می‌شود
خسروی: کارگروه توسعه متوازن در شهرستان‌های اصفهان تشکیل می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان از تشکیل کارگروه توسعه متوازن استان به منظور پیگیری و بررسی وضعیت پروژه‌های پیشران در شهرستان‌ها خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است