کد خبر : 109868
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۲۲ - 14:52
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دستور مهم رئیس جمهور به وزیر اقتصاد

دستور مهم رئیس جمهور به وزیر اقتصاد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در این گفت‌وگو با تاکید بر رفع موانع و تسریع و تسهیل در ترخیص کالاهای مانده در گمرک، دستور داد طبق تاکید جدید دولت، در روند تخلیه کالاها و تجهیزات پزشکی و درمانی که از به بعد وارد کشور می شود، در کمترین زمان ممکن اقدامات لازم را به عمل آورد.

رئیس جمهور همچنین تاکید کرد که گزارش اقدامات انجام شده در این حوزه ها نیز در اختیار افکار عمومی قرار گیرد.

وزیر امور اقتصاد و دارایی نیز در این گفت وگو ، گزارشی از اقدامات انجام در این دو حوزه ارائه کرد.

اخبار مرتبط:
جلسه ستاد مدیریت بحران شرکت گاز اصفهان تشکیل شد
جلسه ستاد مدیریت بحران شرکت گاز اصفهان تشکیل شد

جلسه ستاد مدیریت بحران شرکت گاز استان اصفهان با هدف بررسی وضعیت ایستگاه‌ها و شبکه گاز و اتخاذ تدابیر لازم برای مدیریت شرایط احتمالی برگزار شد.

ناترازی در شورای اطلاع رسانی دولت/احمدنیا دنبال چیست؟
ناترازی در شورای اطلاع رسانی دولت/احمدنیا دنبال چیست؟

موضوع ناپدید شدن ۸ میلیارد دلار پول نفت کشور به معمایی بزرگ تبدیل شده است. ماجرا از مصاحبه تاجگردون آغاز شد که در گفت‌وگوی ویژه خبری در صداوسیما گفته بود «فاصله بین عدد فروش تا عدد وصول نفت، حدود هفت و هشت میلیارد دلار فاصله دارد. وزیر نفت خودش در این وسط هم گرفتار موضوع است. آن‌ها می‌گفتند هشت میلیارد دلار نیست، چهار میلیارد دلارست.»

کمپین «نخریدن لبنیات» کار دست تولیدکنندگان داد
کمپین «نخریدن لبنیات» کار دست تولیدکنندگان داد

همزمان با افزایش نرخ لبنیات و راه‌اندازی کمپین نخریدن لبنیات چالش‌های جدیدی برای تولیدکنندگان و فروشندگان ایجاد شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است