کد خبر : 109872
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۲۲ - 19:38
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۲۷۶ سالمند و معلول در مراکز شبانه روزی بهزیستی مبتلا به کرونا هستند/ ۵۳ نفر جانباختند

۲۷۶ سالمند و معلول در مراکز شبانه روزی بهزیستی مبتلا به کرونا هستند/ ۵۳ نفر جانباختند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ وحید قبادی دانا افزود: نرخ میزان مرگ و میر این افراد در اسفند ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، تقریبا برابر است.
وی خاطرنشان کرد: از بین ۴۰ هزار و ۹۲ سالمند و معلول در مراکز بهزیستی در اسفندماه سال ۹۷، ۲۸۳ نفر جان خود را از دست دادند که این رقم در اسفند ماه ۹۸ از بین ۴۸هزار و ۸۳۸ نفر، در مجموع ۳۵۲ نفر بود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: این آمار نشان می دهد  نرخ مرگ و میر به نسبت تعداد افراد نگهداری شده در اسفند ۹۷و اسفند ۹۸ معادل هفت دهم درصد و با هم برابر هستند.
قبادی دانا تاکید کرد: باید تا پایان فروردین ماه منتظرباشیم تا شرایط را  ارزیابی کنیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با تشریح اقدامات و تمهیدات سازمان بهزیستی کشور در مدت زمان شیوع کرونا، گفت: پس از شیوع کرونا در چین از پنجم بهمن ماه ۹۸، اولین دستورالعمل و بخشنامه سازمان بهزیستی برای مراکز نگهداری از سالمندان و معلولین ابلاغ شد.
وی افزود: طبق آماری که از چین داشتیم سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه ای در خطر بیشتری در ارتباط با آسیب و یا فوت ناشی از بیماری کرونا ویروس قرارداشتند، از این رو تاکنون بیش از ۶۰ دستورالعمل و بخشنامه و ابلاغیه برای مراکز مختلف تحت پوشش سازمان بهزیستی جهت پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ابلاغ شده است.
قبادی دانا افزود : همچنین در تاریخ سوم اسفند ماه مبلغ ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به صورت سرانه هر نفر به میزان ۳۰ هزار تومان به منظور تهیه مواد ضدعفونی کننده و مواد بهداشتی وماسک، روی کارت بانکی مراکز نگهداری از افرادی که در مراکز شبانه روزی تحت  پوشش سازمان بهزیستی نگهداری می شوند، شارژ شد.
وی ادامه داد: علاوه بر این در هفته اول فروردین ماه امسال نیز برای مراکز نگهداری معلولین و سالمندان مبلغ ۲۴ میلیارد تومان به صورت سرانه هر معلول و سالمندی که در مرکز نگهداری می شود مبلغ  ۵۰۰ هزار تومان ارسال شد که در واقع این مبلغ می‌توانست برای استاندارد نگه داشتن تعداد پرسنل مراکز کمک کند تا  بتوانند مواد ضدعفونی کننده و بهداشتی را به طور مناسب تهیه کنند.
رییس سازمان بهزیستی گفت: به منظور پیشگیری و گسترش ویروس کرونا، طبق بخشنامه های اولیه هرگونه ملاقات از مراکز معلولین و سالمندان ممنوع اعلام و قرنطینه هر مرکز آغاز شد و به همه مراکز توصیه شد تا از پرسنل ثابت و تمام وقت استفاده کنند و از همکاری با پرسنل داوطلب حتی المقدور جلوگیری شود.
وی با ابراز تاسف از آلوده شدن برخی از مراکز به ویروس کرونا تصریح کرد: تاکنون  به رغم تمهیدات اتخاذ شده از بین ۸۷۵ مرکز نگهداری از سالمندان و معلولین، حدود ۲۵ مرکز در ۱۵ استان کشورآلوده به این ویروس شدند و خوشبختانه مراکز ۱۶ استان فعلا آلوده به این ویروس نشده اند.

اخبار مرتبط:
رئیس دادگستری استان اصفهان: پیگیری حل مشکلات مردم در کنار رسیدگی قضایی، مأموریت محوری ماست
رئیس دادگستری استان اصفهان: پیگیری حل مشکلات مردم در کنار رسیدگی قضایی، مأموریت محوری ماست

رئیس دادگستری استان اصفهان گفت: در کنار مأموریت ذاتی دستگاه قضایی یعنی رسیدگی به پرونده‌ها، احقاق حق و رفع تظلم، پیگیری مسائل و مشکلات مردم در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصاد مقاومتی، سلامت و بهداشت عمومی و سایر مطالبات مردمی را نیز وظیفه خود می‌دانیم.

اعلام نحوه برگزاری کلاس‌های نیم‌سال دوم دانشگاه‌های دولتی استان اصفهان
اعلام نحوه برگزاری کلاس‌های نیم‌سال دوم دانشگاه‌های دولتی استان اصفهان

درپی اعلام چگونگی نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه‌های اصفهان و صنعتی اصفهان، این دو دانشگاه اطلاعیه‌ای صادر کردند.

چهلم شهدای مدافع امنیت در اصفهان برگزار می‌شود
چهلم شهدای مدافع امنیت در اصفهان برگزار می‌شود

مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهدای والامقام مدافع امنیت فرماندهی انتظامی استان اصفهان،در گلستان شهدای اصفهان برگزار می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است