کد خبر : 109872
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۲۲ - 19:38
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۲۷۶ سالمند و معلول در مراکز شبانه روزی بهزیستی مبتلا به کرونا هستند/ ۵۳ نفر جانباختند

۲۷۶ سالمند و معلول در مراکز شبانه روزی بهزیستی مبتلا به کرونا هستند/ ۵۳ نفر جانباختند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ وحید قبادی دانا افزود: نرخ میزان مرگ و میر این افراد در اسفند ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، تقریبا برابر است.
وی خاطرنشان کرد: از بین ۴۰ هزار و ۹۲ سالمند و معلول در مراکز بهزیستی در اسفندماه سال ۹۷، ۲۸۳ نفر جان خود را از دست دادند که این رقم در اسفند ماه ۹۸ از بین ۴۸هزار و ۸۳۸ نفر، در مجموع ۳۵۲ نفر بود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: این آمار نشان می دهد  نرخ مرگ و میر به نسبت تعداد افراد نگهداری شده در اسفند ۹۷و اسفند ۹۸ معادل هفت دهم درصد و با هم برابر هستند.
قبادی دانا تاکید کرد: باید تا پایان فروردین ماه منتظرباشیم تا شرایط را  ارزیابی کنیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با تشریح اقدامات و تمهیدات سازمان بهزیستی کشور در مدت زمان شیوع کرونا، گفت: پس از شیوع کرونا در چین از پنجم بهمن ماه ۹۸، اولین دستورالعمل و بخشنامه سازمان بهزیستی برای مراکز نگهداری از سالمندان و معلولین ابلاغ شد.
وی افزود: طبق آماری که از چین داشتیم سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه ای در خطر بیشتری در ارتباط با آسیب و یا فوت ناشی از بیماری کرونا ویروس قرارداشتند، از این رو تاکنون بیش از ۶۰ دستورالعمل و بخشنامه و ابلاغیه برای مراکز مختلف تحت پوشش سازمان بهزیستی جهت پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ابلاغ شده است.
قبادی دانا افزود : همچنین در تاریخ سوم اسفند ماه مبلغ ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به صورت سرانه هر نفر به میزان ۳۰ هزار تومان به منظور تهیه مواد ضدعفونی کننده و مواد بهداشتی وماسک، روی کارت بانکی مراکز نگهداری از افرادی که در مراکز شبانه روزی تحت  پوشش سازمان بهزیستی نگهداری می شوند، شارژ شد.
وی ادامه داد: علاوه بر این در هفته اول فروردین ماه امسال نیز برای مراکز نگهداری معلولین و سالمندان مبلغ ۲۴ میلیارد تومان به صورت سرانه هر معلول و سالمندی که در مرکز نگهداری می شود مبلغ  ۵۰۰ هزار تومان ارسال شد که در واقع این مبلغ می‌توانست برای استاندارد نگه داشتن تعداد پرسنل مراکز کمک کند تا  بتوانند مواد ضدعفونی کننده و بهداشتی را به طور مناسب تهیه کنند.
رییس سازمان بهزیستی گفت: به منظور پیشگیری و گسترش ویروس کرونا، طبق بخشنامه های اولیه هرگونه ملاقات از مراکز معلولین و سالمندان ممنوع اعلام و قرنطینه هر مرکز آغاز شد و به همه مراکز توصیه شد تا از پرسنل ثابت و تمام وقت استفاده کنند و از همکاری با پرسنل داوطلب حتی المقدور جلوگیری شود.
وی با ابراز تاسف از آلوده شدن برخی از مراکز به ویروس کرونا تصریح کرد: تاکنون  به رغم تمهیدات اتخاذ شده از بین ۸۷۵ مرکز نگهداری از سالمندان و معلولین، حدود ۲۵ مرکز در ۱۵ استان کشورآلوده به این ویروس شدند و خوشبختانه مراکز ۱۶ استان فعلا آلوده به این ویروس نشده اند.

اخبار مرتبط:
اصفهان سکوی پرتاب صنایع خلاق به اقتصاد دانش‌بنیان؛ چالش‌ها، فرصت‌ها و نقش راهبردی فناوری
اصفهان سکوی پرتاب صنایع خلاق به اقتصاد دانش‌بنیان؛ چالش‌ها، فرصت‌ها و نقش راهبردی فناوری

‌روز دوشنبه ۲۰ بهمن نخستین جشنواره ملی صنایع خلاق و فرهنگی ایران در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد.

غربالگری سرطان برای جمعیت بالای ۴۰ سال با حمایت فولاد مبارکه
غربالگری سرطان برای جمعیت بالای ۴۰ سال با حمایت فولاد مبارکه

مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان گفت: غربالگری گسترده سرطان با حمایت فولاد مبارکه در استان اصفهان، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اقدامات مسئولیت اجتماعی این مجموعه در حال اجراست؛ طرحی که با تمرکز بر جمعیت بالای ۴۰ سال، هزینه‌های پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان سینه و روده بزرگ را پوشش داده و در همان ماه‌های ابتدایی اجرا، به شناسایی ده‌ها مورد ابتلا در مراحل اولیه و آغاز روند درمان منجر شده است.

بهره‌برداری هم‌زمان از ۴۹۶ پروژه بهزیستی در استان اصفهان در دهه فجر
بهره‌برداری هم‌زمان از ۴۹۶ پروژه بهزیستی در استان اصفهان در دهه فجر

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان از بهره‌برداری هم‌زمان ۴۹۶ پروژه بهزیستی در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد تومان در حوزه‌های مسکن، اشتغال و توانمندسازی جامعه هدف در سطح استان اصفهان اجرا شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است