کد خبر : 109890
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۲۲ - 20:24
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سی‌ان‌ان: بایدن ۱۱درصد جلوتر از ترامپ

سی‌ان‌ان: بایدن ۱۱درصد جلوتر از ترامپ

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ بر اساس نتایج تازه‌ترین نظرسنجی «جو بایدن» معاون رئیس جمهور سابق و نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا ۱۱ درصد از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی آمریکا جلوتر است.

در این نظرسنجی که توسط شبکه خبری «سی‌ان‌ان» انجام شده و نتایج آن روز پنجشنبه منتشر شده،‌ بایدن ۵۳ درصد آرای شرکت کنندگان را بدست آورده حال آنکه ترامپ ۴۲ درصد آرا را بدست آورده که این بیشترین فاصله میان ترامپ و بایدن در نظرسنجی‌هایی است که طی ماه جاری میلادی منتشر شده است.

نظرسنجی دانشگاه «مانموث» که نتایج آن روز پنجشنبه منتشر شده بود از پیشتازی ۴ درصدی بایدن حکایت داشت. همچنین نظرسنجی‌های دیگر، پیشتازی ۳ تا ۸ درصدی بایدن را نشان می‌دادند.

در نظرسنجی‌ انجام شده توسط سی‌ان‌ان، ترامپ و بایدن حمایت ۹۰ درصدی در میان احزاب خود را دارند. بایدن در میان زنان ۳۰ درصد جلوتر از ترامپ بوده و این آمار در میان مردان نشان دهنده پیشتازی ۷ درصدی ترامپ است.

۷۲ درصد رنگین پوستان حمایت خود را از بایدن اعلام کرده‌اند اما ترامپ در میان سفیدپوستان ۸ درصد جلوتر از بایدن است.

۵۲ درصد رای دهندگان به بایدن برای مدیریت مقابله با شیوع ویروس کرونا اعتماد دارند که این آمار برای ترامپ ۴۳ درصد است.

این نظرسنجی میان ۸۷۵ رای دهنده ثبت نام شده و در روزهای سوم تا ششم آوریل (۱۵ فروردین تا ۱۸ فروردین) و با درصد خطای ۳.۷ درصد انجام شده است.

اخبار مرتبط:
امام جمعه اردبیل: در جنگ با اسرائیل رئیس‌جمهور یک کشور اروپایی هر شب زنگ می‌زد و التماس می‌کرد برای آتش‌بس
امام جمعه اردبیل: در جنگ با اسرائیل رئیس‌جمهور یک کشور اروپایی هر شب زنگ می‌زد و التماس می‌کرد برای آتش‌بس

حجت‌الاسلام سید حسن عاملی: : ما در یک جنگ جهانی، با ناتو می‌جنگیدیم.همه علیه ایران جمع شده بودند ولی در آخر رئیس‌جمهور یک کشور اروپایی هر شب زنگ می‌زد و التماس می‌کرد برای آتش‌بس.

آقا‌تهرانی، نماینده مجلس: قانونی که ما داریم قانون بدحجابی نیست، قانون عریانی و کشف حجاب است
آقا‌تهرانی، نماینده مجلس: قانونی که ما داریم قانون بدحجابی نیست، قانون عریانی و کشف حجاب است

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: در خصوص مسئله حجاب، ۳۲ دستگاه مسئولیت دارند که تاکنون فقط فراجا و وزارت کشور به این مسئله ورود کرده‌اند.

سی‌ان‌ان: منابع اطلاعاتی می‌گویند چین پس از اسنپ‌بک، ۲ هزار تن «سدیم پرکلرات» برای تولید ۵۰۰ موشک به ایران ارسال کرده
سی‌ان‌ان: منابع اطلاعاتی می‌گویند چین پس از اسنپ‌بک، ۲ هزار تن «سدیم پرکلرات» برای تولید ۵۰۰ موشک به ایران ارسال کرده

منابع اطلاعاتی اروپایی می‌گویند چندین محموله از سدیم پرکلرات، که ماده‌ی اصلی در تولید سوخت جامد مورد استفاده در موشک‌های متعارف میان‌برد ایران است، از چین به بندرعباس منتقل شده‌اند؛ از زمانی که سازوکار موسوم به «بازگشت خودکار تحریم‌ها» (snapback) در پایان ماه سپتامبر فعال شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است