کد خبر : 109901
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۲۳ - 01:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

افزایش تنش‌های خانوادگی در ایام کرونا

افزایش تنش‌های خانوادگی در ایام کرونا

به تازگی دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، نتایج سومین نظرسنجی از شهروندان در خصوص کرونا را منتشر کرده است.

به گزارش مهر براساس نتایج این نظر سنجی، مردم نسبت به ابتلاء به کرونا نگرانی شان افزایش داشته و میزان رضایت مردم از عملکرد دولت و شهرداری بیش از گذشته است. اما همچنان درباره پایان اپیدمی چشم انداز مبهمی دارند. در این نظرسنجی که در تاریخ ۱۶ تا ۱۹ فروردین ماه از ۱۰ هزار و ۲۳ نفر از شهروندان به صورت تلفنی انجام شده، در خصوص نگرانی از ابتلاء پرسش شده است که یافته‌های نظرسنجی نشان می‌دهد ۵۱ درصد از مردم تهران نگرانی زیادی در مورد ابتلای خود یا خانواده‌هایشان به کرونا دارند و ۲۹ درصد نیز سطح نگرانی شأن پایین است. نسبت به موج اول نظرسنجی در میانه اسفندماه میزان نگرانی افراد از ابتلاء به کرونا اندکی افزایش یافته و نسبت کسانی که نگرانی شأن را کم اعلام کردند، کاهش یافته و بر افراد با نگرانی متوسط افزوده شده است.

حقوق بگیرها بیشتر از ادامه تعطیلات استقبال می‌کنند؟

یکی از دو راهی‌های امروز در جهان انتخاب میان شروع کسب و کار یا تعطیلی تا مدیریت کامل کرونا است. در این نظر سنجی از مردم تهران سوال شده که ترجیح می‌دهند سر کار خود برگردند تا شغل مردم حفظ شود یا تا مهار کرونا تعطیلی ادامه یابد که سه چهارم مردم موافق تعطیل ماندن هستند. میزان موافقت با تعطیلی میان حقوق بگیران دولتی و خصوصی بالای ۸۰ درصد و در میان کارکنان مستقل و کارفرما حدود ۶۸ درصد است.

این نظرسنجی به اقتصاد خانواده‌ها نیز پرداخته است. با نیمه تعطیل شدن شهر حدود ۷۰ درصد از پاسخگویان گفته‌اند که همین حالا نیز از نظر اقتصادی مشکل دارند و نهایتاً یکی دو ماه دیگر می‌توانند ادامه دهند. در میان گروه‌های مختلف بازنشستگان کمتر از دیگران نگران تداوم تعطیلی و اثر آن بر زندگیشان هستند. ۵۰ درصد آنان گفته‌اند بیش از ۵ ماه دوام می‌آورند و بیشترین نگرانی‌ها در میان گروه‌های شغلی به کارکنان مستقل تعلق دارد که ۵۰ درصد اعلام کردند که همین حالا نیز از نظر اقتصادی مشکل دارند.

افزایش ۱۶ درصدی تنش های خانوادگی در ایام با هم بودن‌های کرونایی

اختلافات خانوادگی پرسش دیگر این نظرسنجی از شهروندان تهرانی بوده است. در ۱۶ درصد از خانوارهای تهرانی، تنش خانوادگی به سبب خانه ماندن افزایش یافته و در ۵۸ درصد این خانواده‌ها تنش میان زن و شوهر افزایش یافته و ۴۶ درصد افزایش تنش با والدین را تجربه کرده‌اند.

رضایت از دولت و شهرداری نیز در این نظرسنجی مورد توجه قرار گرفته. در نظرسنجی‌های ابتدایی که در میانه اسفند انجام شده بود، نارضایتی از دولت ۶۵ درصد بوده که به ۴۶ درصد رسیده است. میزان رضایت از فعالیت‌های شهرداری نیز افزایش داشته و ۲۷ درصد مردم رضایت زیادی از اقدامات شهرداری در مواجهه با کرونا داشته‌اند. ۳۷ درصد رضایت متوسط داشته و افرادی که در نیمه اسفندماه از عملکرد شهرداری رضایت نداشته، تعدادشان در حال حاضر کمتر شده و از ۴۴ درصد به ۳۶ درصد رسیده است و بر اساس آمار میزان رضایت شهروندان از عملکرد شهرداری در فاصله میان دو موج نظرسنجی افزایش داشته است. میزان رضایت در پهنه شمال و جنوب (خط خیابان انقلاب) تفاوتی ندارد.

“مرکز مشاوره کرانه خرد”
سیستم مشاوره آنلاین خود را فعال نموده است.
جهت انتخاب درمانگر به سایت ما مراجعه کنید:
https://karaneh-kherad.com/
و‌در بخش « درباره کرانه خرد» رزومه همکاران ما را مطالعه کنید.
جهت کسب اطلاعات و‌اخذ نوبت
به شماره همراه ۰۹۹۲۷۵۹۷۵۸۳
پیام دهید.

اخبار مرتبط:
بور بور، فعال اصولگرا: افرادی در وزارتخانه‌ها هَستند که حتا سابقه مدیرکلی هم نداشتند / با یارانه و اعلام کالابرگ مشکلات مردم را نمی‌شود حل کرد / رئیسی شیپور را از سرگشادش می‌زند
بور بور، فعال اصولگرا: افرادی در وزارتخانه‌ها هَستند که حتا سابقه مدیرکلی هم نداشتند / با یارانه و اعلام کالابرگ مشکلات مردم را نمی‌شود حل کرد / رئیسی شیپور را از سرگشادش می‌زند

فعال سیاسی اصولگرا و حامی دولت سیزدهم گفت: با یارانه و اعلام کالابرگ الکترونیک نمی توان مشکلات اقتصادی مردم را حل کرد. مثلا می گویند «مردم بروند از فلان فروشگاه شیر کم چرب یارانه ای بخرند» این رفتار با مردم در شأن نظام نیست. کسانی که چنین تصمیماتی می گیرند باید تغییر کنند چون عملا با این کارشان به ملت توهین می کنند.

ابوذر ندیمی: دولت هر چه بیشتر مالیات بگیرد، رکود بیشتر می‌شود / واقعیت اقتصاد ایران تورم، تحریم و رکود است
ابوذر ندیمی: دولت هر چه بیشتر مالیات بگیرد، رکود بیشتر می‌شود / واقعیت اقتصاد ایران تورم، تحریم و رکود است

تحلیلگر مسائل اقتصادی کشورمان گفت: ادعا می شود که پول این ارز به جیب دولت نمی رود که ادعای عجیبی است چون عمده ارز از طریق بانک مرکزی فروش می رود. ما در حال جنگ هستیم حالا نوعش هرچه باشد واقعیت اقتصاد ایران تورم، تحریم و رکود است.

پلیس طبق قانون حق ندارد زنان را به زور سوار وَن کند
پلیس طبق قانون حق ندارد زنان را به زور سوار وَن کند

یک حقوقدان تاکید کرد: بنا بر اصول آیین دادرسی کیفری و مجازات تعریف شده در ماده‌ ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی، نمی‌توان بانوانی که روسری به سر ندارند را جلب یا به قهر و غلبه سوار بر خودروهای پلیس کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است