کد خبر : 114632
انتشار : ۱۳۹۹/۰۲/۱۸ - 01:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واژگونی مینی‌بوس در قم ۱۱ مصدوم بر جای گذاشت

واژگونی مینی‌بوس در قم ۱۱ مصدوم بر جای گذاشت

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ مهدی فراهانی، سخنگوی اورژانس ۱۱۵ قم در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به حادثه واژگونی یک دستگاه مینی بوس اظهار کرد: واژگونی مینی بوس در محور امامزاده جمال به ۷۲ تن در دقایقی پیش، ۱۱ مصدوم بجای گذاشت.

وی با اشاره به وضعیت این مصدومان تصریح کرد: ۱۰ نفر از این مصدومان با پنج دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان فرقانی منتقل شدند و یک مصدوم نیز به صورت سرپایی در محل درمان شد.

سخنگوی اورژانس ۱۱۵ قم خاطرنشان کرد: حال عمومی تمامی مصدومان رضایت بخش است.

اخبار مرتبط:
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است

معاون فناوری اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته و خدمات غیرحضوری در حال توسعه است.

توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است
توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: توسعه گردشگری استان نیازمند همکاری جدی بخش دولتی و خصوصی است و این همکاری می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری و معرفی بهتر ظرفیت‌های گردشگری اصفهان کمک کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است