به گزارش سایت خبری مدآرا؛ در خبر منتشر شده آمده این روزنامه سوئیسی است درحالی که لس آکوس یک روزنامه چاپ فرانسه است. عکسی که فتوشاپ شده و خبر جعلی قتل زاهدی در آن با فوتوشاپ آمده، مربوط به تاریخ ۲۵ فوریه ۲۰۲۰ است که با دستکاری تاریخ ۱۰ مه نوشته شده درحالی که در این تاریخ اصلا این روزنامه منتشر نشده است.
محمدرضا ظفرقندی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور، اظهار کرد: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیدهایم. ایام پیک ابتلا در روزهای پایانی فصل پاییز است.
قائمپناه تاکید کرد: مطلبی هم که راجع به مازوت سوزی و گازوئیلهای با سولفور بالا مطرح شده، واقعیت ندارد، چرا که وارونگی هوا سالهای سال بوده و ما نیز باید آنرا کاهش دهیم و این موضوع را وظیفه خود میدانیم.