کد خبر : 116393
انتشار : ۱۳۹۹/۰۲/۲۸ - 11:03
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بازیگر نمایش الیورتوئیست در برنامه افطار شبکه سوم+فیلم

بازیگر نمایش الیورتوئیست در برنامه افطار شبکه سوم+فیلم

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ شب گذشته یکی از بازیگران نمایش «الیور توییست» به کارگردانی اسماعیل فیروزی که سال گذشته با حضور مددجویان کانون اصلاح و تربیت تهران بر روی صحنه رفت مهمان برنامه افطار شبکه سوم سیما بود.
بازیگران این نمایش عبارت بودند از: شایان .ن، علی .الف، محمدرضا .ر، ابوالفضل. ک و مهدی. پ، دستیار کارگردان: مهدی میلانی، مشاوران: فرهاد درودگر، پارسا فولادوند و پارسوا پاکیزه.

نمایش «الیور توییست» با بازی شخصیت های واقعی نمایش یعنی مددجویان کانون اصلاح و تربیت تهران سال گذشته موفق به حضور در بخش ویژه بیست و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان شد و مورد استقبال تماشاگران قرار گرفت.

https://cdn.jabeh.com/node/2020/5/16/NtRJI4Sb0JpAoySNyeobHDJEP5RJLJT7Cb0eO4aI.mp4

اخبار مرتبط:
رفع بوی بد فاضلاب در ساختمان + راهکارهای ساده تا روش‌های تخصصی
رفع بوی بد فاضلاب در ساختمان + راهکارهای ساده تا روش‌های تخصصی

پیچیدن بوی بد فاضلاب در ساختمان می تواند اتفاقی ناراحت کننده برای ساکنین تلقی شود و آنها را به فکر بیندازد که راهی برای حل این مشکل پیدا کنند.

ایجاد عادت های خوب برای موفقیت و رشد فردی
ایجاد عادت های خوب برای موفقیت و رشد فردی

با توجه به اهمیت این موضوع، در مقاله پیش رو عادات روزانه و مثبت را معرفی خواهیم کرد که به کمک آنها می توانید به موفقیت برسید. اگر می خواهید در زندگی خوشبخت شوید و به آرزوهایی که دارید دست یابید، حتما تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

معاون قوه قضائیه: در جرایم امنیتی با ۲ شرط افراد مشمول عفو می‌شوند؛ از زمان محکومیت قطعی افراد حداقل ۵ سال سپری شده باشد؛ در این مدت هم، فرد اصرار بر موضع قبلی خود نداشته باشد
معاون قوه قضائیه: در جرایم امنیتی با ۲ شرط افراد مشمول عفو می‌شوند؛ از زمان محکومیت قطعی افراد حداقل ۵ سال سپری شده باشد؛ در این مدت هم، فرد اصرار بر موضع قبلی خود نداشته باشد

معاون قضایی قوه قضاییه گفت: نگاه رهبر انقلاب به آحاد جامعه حتی افرادی که مجرم هستند، نگاه پدرانه است. در جنایت امنیتی با ۲ شرط افراد مشمول عفو می‌شوند که یک رویکرد اقتداری برای حاکمیت است. شرط اول این است که از زمان محکومیت قطعی افراد حداقل ۵ سال تا ۱۴۰۴/۶/۱۹ سپری شده باشد. شرط دوم این است که در این مدت ۵ سال فرد اصرار بر موضع قبلی خود نداشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است