کد خبر : 117411
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۳ - 01:09
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

همزمانی عید فطر ایران و عربستان

همزمانی عید فطر ایران و عربستان

به گزارش سایت خبری مدآرا؛تعدادی از کشورها از جمله عربستان سعودی اعلام کردند که تا کنون موفق به رؤیت هلال ماه شوال در غروب امروز (جمعه) نشده و به احتمال قوی روز اول شوال و عید فطر جمعه خواهد بود.

دولت سعودی عصر امروز از تمامی مردم عربستان خواسته بود تا با چشم مسلح و غیر مسلح اقدام به رصد هلال ماه شوال کنند و «عبدالله الخضیری» اخترشناس سعودی اعلام کرد که فردا (شنبه) آخر ماه رمضان و یکشنبه عید فطر خواهد بود.

در همین حال شش کشور استرالیا، فیلیپین، ژاپن، ترکیه، اندونزی و مالزی نیز اعلام کردند که قادر به رؤیت هلال ماه شوال نشده و روز یکشنبه عید فطر است.

در حال حاضر کشورهای مصر، امارات، کویت و بسیاری دیگر از کشورهای عربی در حال تلاش برای رؤیت هلال هستند و هنوز به طور قطعی یکشنبه را روز عید فطر اعلام نکرده‌اند هرچند پیش بینی می‌شود قادر به رؤیت هلال ماه شوال در امشب نشوند.

این در حالی است که به احتمال زیاد عید فطر در ایران هم روز یک شنبه اعلام خواهد شد.

اخبار مرتبط:
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!

رحیم پور ازغدی در گفتگویی ویژه از حضور پسر نلسون ماندلا و پسر چگوارا در راهپیمایی اربعین امسال خبر داد و به قدرت معنوی این مراسم جهانی اشاره کرد.

ایتا از دسترس خارج شد
ایتا از دسترس خارج شد

این پیام‌رسان در هیچ یک از نسخه های وب و اپلیکیشن قابل دسترس نبوده و در وضعیت «در حال اتصال» است.

خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!
خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!

چندین بار درباره "خط قرمز "نوشته‌ایم؛ برنامه‌ای سرشار از تظاهر با اجرای نمایشی ژیلا صادقی.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است