کد خبر : 117411
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۳ - 01:09
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

همزمانی عید فطر ایران و عربستان

همزمانی عید فطر ایران و عربستان

به گزارش سایت خبری مدآرا؛تعدادی از کشورها از جمله عربستان سعودی اعلام کردند که تا کنون موفق به رؤیت هلال ماه شوال در غروب امروز (جمعه) نشده و به احتمال قوی روز اول شوال و عید فطر جمعه خواهد بود.

دولت سعودی عصر امروز از تمامی مردم عربستان خواسته بود تا با چشم مسلح و غیر مسلح اقدام به رصد هلال ماه شوال کنند و «عبدالله الخضیری» اخترشناس سعودی اعلام کرد که فردا (شنبه) آخر ماه رمضان و یکشنبه عید فطر خواهد بود.

در همین حال شش کشور استرالیا، فیلیپین، ژاپن، ترکیه، اندونزی و مالزی نیز اعلام کردند که قادر به رؤیت هلال ماه شوال نشده و روز یکشنبه عید فطر است.

در حال حاضر کشورهای مصر، امارات، کویت و بسیاری دیگر از کشورهای عربی در حال تلاش برای رؤیت هلال هستند و هنوز به طور قطعی یکشنبه را روز عید فطر اعلام نکرده‌اند هرچند پیش بینی می‌شود قادر به رؤیت هلال ماه شوال در امشب نشوند.

این در حالی است که به احتمال زیاد عید فطر در ایران هم روز یک شنبه اعلام خواهد شد.

اخبار مرتبط:
کیهان: یکی از دستگیرشدگان اغتشاش های اخیر ۱۵۰۰میلیاردتومان سرمایه دارد
کیهان: یکی از دستگیرشدگان اغتشاش های اخیر ۱۵۰۰میلیاردتومان سرمایه دارد

روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری مدعی شد: گزارش‌های رسمی، از دستگیری آشوبگرانی خبر می‌دهد که صاحب کسب‌وکارهای بزرگ، کارخانه و املاک و مستغلات ارزشمند بودند. فقط در یک مورد، دارایی یکی از دستگیر شدگان، به بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

ریاست‌جمهوری فرانسه: از قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست اروپایی سازمان‌های تروریستی حمایت می‌کنیم
ریاست‌جمهوری فرانسه: از قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست اروپایی سازمان‌های تروریستی حمایت می‌کنیم

الجزیره به نقل از ریاست‌جمهوری فرانسه مدعی شد: ما از قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست اروپایی سازمان‌های تروریستی حمایت می‌کنیم.

سی.ان.ان: مذاکرات آمریکا و ایران با واسطه گری عمان میان ویتکاف و عراقچی، به نتیجه نرسید
سی.ان.ان: مذاکرات آمریکا و ایران با واسطه گری عمان میان ویتکاف و عراقچی، به نتیجه نرسید

سی.ان.ان مدعی شد: آمریکا و ایران اوایل این ماه [میلادی] از طریق عمان و نیز میان ویتکاف و عراقچی، گفت‌وگوی کوتاهی درباره برگزاری یک دیدار حضوری انجام داده بودند، اما به نتیجه نرسید

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است