کد خبر : 118263
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۹ - 22:11
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سفرهای راهیان نور از تیر ماه آغاز می شود

سفرهای راهیان نور از تیر ماه آغاز می شود

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ سردار کارگر در جلسه شورای سیاستگذاری راهیان نور کشور اعلام کرد: با توجه به موافقت وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و ابلاغ رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و با رعایت پروتکل های بهداشتی از تیر ماه ۱۳۹۹ سفرهای راهیان نور در مناطق سفید انجام می شود.

رئیس ستاد مرکزی راهیان نور گفت: همچنین از دستور العمل های وزارت میراث فرهنگی و گردشگری برای این سفرها استفاده خواهد شد.

اخبار مرتبط:
تاب‌آوری اصفهان دربرابر تغییر اقلیم نیازمند سیاست‌گذاری شجاعانه است
تاب‌آوری اصفهان دربرابر تغییر اقلیم نیازمند سیاست‌گذاری شجاعانه است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: تغییر اقلیم و کاهش بارندگی واقعیتی انکارناپذیر است و تاب‌آوری اصفهان دربرابر تغییر اقلیم نیازمند سیاست‌گذاری شجاعانه است.

صادقی: ۲۰ هکتار از اراضی تملیکی سد زاینده‌رود آزادسازی شد
صادقی: ۲۰ هکتار از اراضی تملیکی سد زاینده‌رود آزادسازی شد

مدیربهره‌برداری سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ گفت:در راستای صیانت از منابع آبی و حریم اراضی ملی،تاکنون حدود ۲۰ هکتار از اراضی تملیکی سد زاینده‌رود از تصرفات غیرمجاز پاکسازی شد.

تاجمیری: مهلت استعفای داوطلبان شوراها تا ۳۰ آبان است
تاجمیری: مهلت استعفای داوطلبان شوراها تا ۳۰ آبان است

مدیرکل سیاسی استانداری اصفهان از آغاز مهلت قانونی کناره‌گیری مسئولان ملی و استانی داوطلب انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا خبر داد و گفت این مهلت تا۳۰آبان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است