به گزارش سایت خبری مدآرا؛ دختری که پدرش به خاطر آنچه که غیرت و مسائل ناموسی مینامید، سر دخترش را با داس برید. زن و مرد روستا به گورستان آمده بودند و همراه مادر رومینا مویه میکردند. خانواده ای که حالا قصاص پدر را میخواستند.
یک کارشناس ارشد مسائل خاورمیانه گفت: به نظر میرسد که سفرهای مقامات منطقهای از جمله عربستان به ایران، از نظر موضوعات دوجانبه و تهدیدات مشترک از جمله تهدیدات رژیم صهیونیستی دارای اهمیت است و موضوعاتی خارج از این مسئله، یعنی مسائلی همچون موضوعات هستهای یا موضوعات مذاکره با آمریکا، به هیچ عنوان مطرح نیست.
یک کارشناس حوزه انرژی گفت: حتی با افزایش قیمت از ۳ هزار به ۵ هزار تومان، قاچاق همچنان بهصرفه خواهد بود، زیرا قیمت بنزین در آن سوی مرز به ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان میرسد. این اختلاف قیمت فاحش باعث میشود طرح فعلی تأثیری بر کاهش قاچاق نداشته باشد.