کد خبر : 118552
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۱۱ - 16:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

استعفای وزیر بهداشت؟

استعفای وزیر بهداشت؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ کیانوش جهانپور درباره صحبت‌های یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی مبنی بر فشار رییس دفتر ریاست جمهوری مبنی بر استعفای وزیر بهداشت افزود: این شایعه کاملا بی پایه و اساس است و علاوه بر حمایت‌های رییس دفتر رییس جمهوری که در همه مراحل انجام شده، هفته گذشته وزیر بهداشت از اقدامات دکتر واعظی قدردانی کرد.

وی بیان کرد: روابط فردی بین دکتر واعظی و دکتر نمکی هم سال‌هاست وجود داشته و چنین شایعه‌ای به هیچ عنوان صحت ندارد و بی پایه و اساس است. این شایعه هیچ محلی از اعتنا ندارد و درست نیست.

امروز نماینده نجف آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌ وگو با یکی از خبرگزاری‌ها موضوع فشار واعظی برای استعفای سعید نمکی در صورت همراه نبودن با دولت را مطرح کرد.

اخبار مرتبط:
فیلتر تلگرام برداشته شد؟
فیلتر تلگرام برداشته شد؟

کاربران می‌گویند بعضی خطوط ایرانسل و رایتل بدون فیلترشکن یا پروکسی وارد تلگرام می‌شوند.

عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو
عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو

قاب متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو و احترام نظامی دانشجویان به سرود ملی ایران در دانشگاه آزاد تهران مرکز مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.

مینو محرز: موج جدید آنفلوآنزا شدیدتر است/ احتمال مرگ وجود دارد
مینو محرز: موج جدید آنفلوآنزا شدیدتر است/ احتمال مرگ وجود دارد

مینو محرز، متخصص بیماری‌های عفونی گفت: آنفلوآنزا بعضی اوقات می‌تواند خیلی شدید باشد و این موج فعلی بیماری یک مقداری شدیدتر از موج‌های قبلی است و وقتی تعداد مبتلایان زیاد شود، بالاخره در آن مرگ و میر هم دارد و احتمال کشندگی افراد مبتلا هم وجود دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است