کد خبر : 118552
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۱۱ - 16:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

استعفای وزیر بهداشت؟

استعفای وزیر بهداشت؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ کیانوش جهانپور درباره صحبت‌های یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی مبنی بر فشار رییس دفتر ریاست جمهوری مبنی بر استعفای وزیر بهداشت افزود: این شایعه کاملا بی پایه و اساس است و علاوه بر حمایت‌های رییس دفتر رییس جمهوری که در همه مراحل انجام شده، هفته گذشته وزیر بهداشت از اقدامات دکتر واعظی قدردانی کرد.

وی بیان کرد: روابط فردی بین دکتر واعظی و دکتر نمکی هم سال‌هاست وجود داشته و چنین شایعه‌ای به هیچ عنوان صحت ندارد و بی پایه و اساس است. این شایعه هیچ محلی از اعتنا ندارد و درست نیست.

امروز نماینده نجف آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌ وگو با یکی از خبرگزاری‌ها موضوع فشار واعظی برای استعفای سعید نمکی در صورت همراه نبودن با دولت را مطرح کرد.

اخبار مرتبط:
بهزاد فراهانی: گلشیفته در تبعید است و یک اتفاق بزرگ می‌تواند او را بازگرداند
بهزاد فراهانی: گلشیفته در تبعید است و یک اتفاق بزرگ می‌تواند او را بازگرداند

بهزاد فراهانی در شب جایزه ادبیات نمایشی از دلتنگی‌هایش گفت.

خبر مهم درباره رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۵
خبر مهم درباره رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۵

امسال با توجه به نرخ تورم پاییز، دستمزد کارگران نباید از ۳۳ میلیون تومان کمتر باشد.

تورم آذرماه به ۴۲.۲ درصد رسید
تورم آذرماه به ۴۲.۲ درصد رسید

نرخ تورم سالانه خانوارهای کشور در آذرماه ۱۴۰۴ به ۴۲.۲ درصد رسید که نسبت به ماه قبل ۱.۸ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است