کد خبر : 118558
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۱۱ - 16:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مدیر مسئول نشریه طنز «توفیق» درگذشت

مدیر مسئول نشریه طنز «توفیق» درگذشت

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ هادی حیدری، هنرمند کارتونیست ضمن اعلام این خبر، اظهار کرد: آقای توفیق از چند روز گذشته به دلیل کم اشتهایی در بیمارستان بستری شدند و متاسفانه ساعت ۳ بعد از ظهر امروز (۱۱ خردادماه) بر اثر ایست قلبی در بیمارستان آسیا تهران درگذشتند.

به گفته حیدری مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد حسن توفیق هنوز مشخص است و اطلاعات دقیق این مراسم متعاقبا اعلام می‌شود.

حسن توفیق (متولد ۱۱ اسفند ۱۳۰۴) از مدیران مسوول نشریه طنز «توفیق» و بزرگ‌ترین برادر از برادران توفیق بود که دوره سوم این مجله را منتشر کردند. او به مدت ۲۹ سال مدیریت نشریه «توفیق» را برعهده داشت.

اخبار مرتبط:
گلایه عضو شورای شهر اصفهان از تداوم بحران آب و آلودگی هوا در اصفهان
گلایه عضو شورای شهر اصفهان از تداوم بحران آب و آلودگی هوا در اصفهان

عضو شورای شهر اصفهان از وضعیت بحرانی آب و آلودگی هوا در اصفهان گلایه کرد و گفت: اگر مشکلات در سطح استان حل نمی شود پیگیری ملی انجام شود.

نورصالحی: طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود
نورصالحی: طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود

رئیس شورای شهر اصفهان گفت: در شرایطی که کشور بیش از هر زمان نیازمند آرامش و همدلی است، طرح‌های ملی آب باید از مسیر کارشناسی پیش برود و حاشیه‌سازی مسئولان تنها جامعه را نگران میکند.

فعالیت متناوب سامانه بارشی؛ هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
فعالیت متناوب سامانه بارشی؛ هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره هواشناسی اصفهان نسبت به ورود سامانه بارشی و فعالیت متناوب آن در مناطقی از استان تا پایان هفته، هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است