کد خبر : 118633
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۱۲ - 09:43
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ادعای نماینده مردم تهران: ما را با پیش شماره ۰۹۱۷ تهدید مسلحانه می‌کنند/ این تهدیدات توسط تاجگردون صورت می گیرد

ادعای نماینده مردم تهران: ما را با پیش شماره ۰۹۱۷ تهدید مسلحانه می‌کنند/ این تهدیدات توسط تاجگردون صورت می گیرد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ «مجتبی رضاخواه» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در اینستاگرام با بیان اینکه «تا چندی پیش حتی تمدن‌های دیگر را هم به گفتگو دعوت می‌کردند. جدیدا برای بررسی اعتبارنامه تهدید مسلحانه می‌کنند، هیچ‌وقت یک جوان انقلابی را تهدید نکنید.» خبر از تهدید  مسلحانه داد.

رضاخواه در توضیح چگونگی این تهدیدها به خبرنگار سیاسی خبرگزاری 

اخبار مرتبط:
آزادارمکی: نمی‌توانیم معترضان را خائن یا بیگانه قلمداد کنیم

تقی آزاد ارمکی، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران گفت: ایران باید تصمیم‌گیری کند؛ باید زودتر تصمیم‌گیری می‌کرد و امروز خیلی دیر است. نمی‌توانیم معترضان را خائن یا بیگانه قلمداد کنیم. باید به اصلاح ساختار اجتماعی و نظام سیاسی برگردیم که به نظرم می‌آید، این یک اقدام خیلی بزرگ می‌طلبد، شرایطش سخت و جانکاه است ولی باید هم «نفی بیگانه» و هم «به رسمیت شناختن جامعه» شود.

ساغر اعتمادی زنده است
ساغر اعتمادی زنده است

در ساعات اخیر برخی رسانه‌ها و برخی افراد در فضای مجازی مدعی شده‌اند، فردی به نام ساغر اعتمادی در جریان اغتشاشات در استان چهارمحال و بختیاری کشته شده است که بررسی‌ها نشان می‌دهد این موضوع صحت ندارد.

گزارش ایسنا از اعتصاب بازاری‌ها در تهران
گزارش ایسنا از اعتصاب بازاری‌ها در تهران

خبرگزاری ایسنا یک گزارش از وضعیت فعالیت بازارها در سطح شهر تهران منتشر کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است