کد خبر : 118773
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۱۳ - 10:56
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کامبیز نوروزی: دادستانی، بازرسی کل کشور و مجلس باید تحقیق درباره سخنان میرسلیم را آغاز کنند

کامبیز نوروزی: دادستانی، بازرسی کل کشور و مجلس باید تحقیق درباره سخنان میرسلیم را آغاز کنند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ «کامبیز نوروزی»، حقوقدان درباره ادعای مصطفی میرسلیم مبنی بر دریافت مبلغ ۶۵ میلیارد توسط رئیس یک کمیسیون در جریان یک تحقیق و تفحص گفت: چیزی که آقای میرسلیم درباره ۶۵ میلیارد گفتند و مدعی شدند رئیس یک کمیسیون آن را دریافت کرده، خیلی قابل تامل است. آقای میرسلیم یکی فعالان سیاسی کشور است و فرد شناخته شده‌ای است و در طول ۴۰ سال گذشته همواره در سمت‌های بالا حضور داشته؛ صحبت چنین فردی صحبتی نیست که بتوان از کنار آن به سادگی عبور کرد.

نوروزی ادامه داد: گاهی افرادی که مطلع نیستند یا افرادی که ارتباطاتی ندارند و شناخته شده نیستند اگر حرفی بزنند می‌توانیم از کنارش عبور کنیم اما افرادی نظیر آقای میرسلیم حتی در عرف روزنامه‌نگاری به عنوان منبع آگاه از آنها نام می‌بریم یعنی عرف اجتماعی و سیاسی این قبیل افراد را کسانی می‌داند که به هر حال اولا مطلع‌اند، ثانیا بیهوده حرف نمی‌زنند.

این حقوقدان با تاکید بر اهمیت اظهارنظر مصطفی میرسلیم عنوان کرد: وقتی چنین فردی چنین سخنی می‌گوید و خبری از یک اتفاقی می‌دهد که اگر آن خبر اتفاق افتاده باشد مجرمانه است، حتما باید به این خبر توجه و حتما باید آن را پیگیری کرد.

این حقوقدان درباره سکوت دستگاه قضایی در قبال این اظهارنظر بیان داشت: این سکوت موجه نیست. به هر حال به نوعی یک اعلام جرم صورت گرفته؛ فردی که عرفا او را فرد مطلع تلقی می‌کنیم یک خبر کلی درباره یک واقعه مجرمانه داده، این خبر باید تعقیب شود. چون موضوع از موارد جرائم عمومی است، باید دادستان وارد عمل شود، تشکیل پرونده دهد و تحقیقات را آغاز کند.

او افزود: اگر مطلب آقای میرسلیم درست بود طبیعتا کسانی در جریان پرونده مورد اتهام قرار می‌گیرند و پرونده پیش خواهد رفت، اگر هم نادرست بود کسی که چنین مطلبی را بیان کرده، مستحق تعقیب و تحقیق خواهد بود.

نوروزی در پایان گفت: این موضوع باید توسط دادستانی محترم پیگیری شود. علاوه بر این نهادهای نظارتی دیگری هم وجود دارد که آنها هم باید وارد شوند. بازرسی کل کشور و مجلس از این نهادها هستند. درست است دوره مجلس عوض شده ولی ماهیت مجلس یک ماهیت واحد است و خود مجلس هم موظف است به این مسئله ورود و در مورد آن تحقیق کند.

اخبار مرتبط:
بیابان‌زایی به شهر اصفهان رسید؛ آلودگی بستر زاینده‌رود به فلزات سنگین
بیابان‌زایی به شهر اصفهان رسید؛ آلودگی بستر زاینده‌رود به فلزات سنگین

استاد گروه خاک شناسی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان گفت: بیابان زایی به دروازه‌های شهر اصفهان رسیده و ۵۵۰ هزار هکتار کانون بحرانی با شدت بالای تولید ریزگرد این منطقه را احاطه کرده است.

اصفهان رکورددار ثبت بیماران ام‌اس در ایران است
اصفهان رکورددار ثبت بیماران ام‌اس در ایران است

متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: این استان بر اساس آمار وزارت بهداشت بالاترین میزان ثبت بیماران ام‌اس را در مقایسه با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را دارد.

گلعلیزاده: تالاب گاوخونی به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است
گلعلیزاده: تالاب گاوخونی به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست اصفهان گفت: خشکیدگی گاوخونی که شاخص ارزیابی مدیریت منابع است به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است