کد خبر : 118893
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۱۴ - 16:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کرونا ممکن است باعث ریزش مو و کچلی شود

کرونا ممکن است باعث ریزش مو و کچلی شود

به گزارش سایت خبری مدآرا؛  دکتر مسعود مردانی با بیان اینکه ویروس کرونا به هیچ عنوان ضعیف نشده است، گفت: تنها تظاهرات بالینی بیماری تغییر کرده است. هرچه تعداد مریض در دنیا زیاد شود، موارد تظاهرات متفاوت بالینی بیماری را بیشتر شاهد هستیم.

وی افزود: زمانی می‌گفتیم تب مالت بیماری هزار چهره است، اما الان باید بگوییم کووید۱۹ بیماری هزار و یک چهره است. حتی می‌تواند سبب ریزش مو و کچلی شود؛ البته این موارد نادر است.

مردانی ادامه داد: برای مثال مدتی قبل سندوم کاوازاکی سر و صدای زیادی به پا کرد و اعلام کردیم این بیماری سالیان زیادی است که وجود دارد و اکنون تنها چند مبتلا به کرونا شناسایی شده‌اند که شباهت با سندروم کاوازاکی دارد؛ در حالی که این دو بیماری از یکدیگر جدا هستند و تفاوت دارند.

این متخصص بیماری‌های عفونی تاکید کرد: اطلاعات ما و جهان در مورد بیماری کووید ۱۹ بیش از چهار ماه نیست. برای همین هر روز اطلاعات‌مان بیشتر می‌شود.

وی افزود: تاکنون هیچ واکسن کرونایی در دنیا برای تزریق به انسان‌ها در دسترس نیست و مردم باید مواظب باشند. البته خوشبختانه کوشش‌ها برای تهیه واکسن دارد به نتیجه می‌رسد. واکسن آمریکایی که در تعداد محدودی استفاده شد و مقرر است مجددا روی تعداد حدود ۶۰۰ نفر امتحان شود و این نشان می‌دهد این واکسن ایمونوژن است و می‌تواند کارایی خود را برای جلوگیری از ابتلا به کرونا نشان دهد.

اخبار مرتبط:
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور: مدرسه‌سازی، آینده‌سازی است
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور: مدرسه‌سازی، آینده‌سازی است

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با تجلیل از مشارکت خیران مدرسه‌ساز و همراهی استاندار اصفهان گفت: هیچ سازه‌ای مفیدتر و آینده‌نگارانه‌تر از مدرسه نیست و مدرسه‌سازی، آینده‌ سازی است.

آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی اصفهان در پی هشدار هواشناسی
آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی اصفهان در پی هشدار هواشناسی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در پی هشدار نارنجی بارندگی، بارش برف، کاهش دما و وزش باد شدید در مناطق غرب، جنوب و شرق خبر داد.

استاندار اصفهان: مدرسه‌سازی را با وجود همه دشواری‌ها ادامه می‌دهیم
استاندار اصفهان: مدرسه‌سازی را با وجود همه دشواری‌ها ادامه می‌دهیم

استاندار اصفهان با تقدیر از تلاش‌های خیرین مدرسه‌ساز و جهادگران حوزه آموزش، بر تداوم روند احداث مدارس جدید علی‌رغم مشکلات و سختی‌ها تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است