کد خبر : 118949
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۱۵ - 19:14
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تمدید فرصت مدیریت مستقیم سهام عدالت

تمدید فرصت مدیریت مستقیم سهام عدالت

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ حسین فهیمی اظهار داشت: فرآیند انتخاب مدیریت مستقیم سهام عدالت برای مشمولان فعلا تا جمعه ادامه دارد و پس از آن اعلام خواهد شد این زمان تمدید می‌شود یا خیر؛ بنابراین مشمولان فرصت دارند تا جمعه با مراجعه به درگاه اینترنتی www.samanese.ir روش مدیریت مستقیم را برای سهام عدالت خود انتخاب کنند. در غیر این صورت روش غیرمستقیم برای آن‌ها انتخاب خواهد شد.
وی اضافه کرد: تاکنون بیش از ۱۶ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر روش مستقیم را برای مدیریت سهام عدالت خود انتخاب کردند.

سخنگوی طرح آزادسازی سهام عدالت در ادامه درمورد اختلال در درگاه اینترنتی sahamedalat.ir نیز گفت: این درگاه برای دیدن ارزش واقعی سهام مشمولانی است که روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده‌اند. این سامانه درحال توسعه است و اختلال آن برطرف شده است.

پیش از این فرصت مشمولان سهام عدالت برای انتخاب روش مدیریت مستقیم تا ۱۵ خردادماه تمدید شده بود.

براین اساس اگر مردم روش مستقیم را در سهام عدالت انتخاب کنند، سهام ۳۶ شرکت بورسی و فرابورسی در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

بعد از پایان روز ۱۵ خرداد سامانه آزادسازی سهام عدالت بسته می‌شود و ساماندهی روش‌های غیرمستقیم از روز شنبه آغاز خواهند شد.

البته اگر دارندگان سهام عدالت برای مدیریت سهام خود انتخابی نداشته باشند، این سهم به‌طور پیش فرض شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهم‌ها را مدیریت می‌کنند.

اخبار مرتبط:
کاهش قیمت مرغ در بازار اصفهان / هشدار درباره تخلفات فروشگاهی و تبلیغات فریبنده
کاهش قیمت مرغ در بازار اصفهان / هشدار درباره تخلفات فروشگاهی و تبلیغات فریبنده

رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان گفت: پیش‌بینی فعلی با توجه به اینکه نهاده‌ها به‌تدریج وارد بازار می‌شود و کشش بازار برای مرغ زنده کاهش یافته و عرضه نسبت به تقاضا بیشتر شده این است که در روزهای آینده با کاهش قیمت مرغ مواجه خواهیم شد.

دوغ و گوشفیل سنتی اصفهان ثبت ملی می‌شود
دوغ و گوشفیل سنتی اصفهان ثبت ملی می‌شود

رئیس مجمع گز و شیرینی‌های سنتی اصفهان از آغاز فرایند ثبت «دوغ و گوشفیل سنتی اصفهان» به عنوان میراث ناملموس ملی خبر داد.

کرم زاده: حضور اصفهان در نمایشگاه فیتور ۲۰۲۶ اسپانیا قطعی شد
کرم زاده: حضور اصفهان در نمایشگاه فیتور ۲۰۲۶ اسپانیا قطعی شد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان از حضور پنج آژانس مسافرتی اصفهان در نمایشگاه فیتور ۲۰۲۶ اسپانیا خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است