کد خبر : 119066
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۱۷ - 01:18
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علت دیر اعلام شدن آمار جانباختگان آبان ۹۸ چه بود؟

علت دیر اعلام شدن آمار جانباختگان آبان ۹۸ چه بود؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛  متن بیانیه حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری به این شرح است:

با سلام و تحیت و تحسین دغدغه و حساسیت عزیزان درخصوص اعلام آمار جانباختگان حوادث آبان ۹۸ نکات ذیل قابل توجه است:

۱. به عنوان رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، وعده کرده بودم که موضوع را پیگیری و نتیجه را به عرض مردم شریف خواهم رسانید، لذا باتوجه به اتمام مدت مجلس دهم باید نتیجه اعلام می‌گردید.

۲.علت اعلام دیرهنگام، طولانی شدن مراحل آماده شدن نتایج، به دلیل درگیر بودن دستگاه‌های ذیربط با موضوعاتی مانند انتخابات مجلس، کرونا و غیره بوده است.

۳.اینجانب از ابتدای حادثه هم، با اعتقاد در جلسات متعدد مانند شورای امنیت کشور تاکید داشته‌ام که آمار و اطلاعات دقیق باید به اطلاع مردم شریف به عنوان صاحبان کشور و انقلاب برسد، تا آمارهای دروغین و ساختگی توسط دشمنان، ذهن و روان جامعه را پریشان نسازد.

۴.اجلاس حقوق بشر سازمان ملل در اواخر خرداد ماه (اگر به خاطر کرونا لغو نشود) برگزار می‌گردد و دشمنان ملت در تلاشند که آمارهای ساختگی و دروغین نجومی مانند ۱۵۰۰ و تا ۱۰۰۰۰ را مبنای جَوسازی علیه جمهوری اسلامی ایران قرار دهند و اتفاقا در همین مقطع زمانی لازم بود که با اعلام آمار واقعی، توطئه از پیش طراحی شده آنان خنثی گردد.

۵.دوستانی که در فضای مجازی به فضاسازی منفی پرداخته اند، امکان ارتباط حضوری و یا تلفنی با اینجانب را داشتند، ای‌ کاش قبل از ذهنیت‌سازی برای مردم ، علت را از اینجانب جویا می‌شدند.

۶.کسانی هم که امروز مثل خانم فائزه هاشمی از طریق مصاحبه با رسانه‌های بیگانه در این آمار تشکیک و با خوش رقصی در صدد تطهیر و تبرئه محور نظام سلطه و عامل همه‌ گرفتاری‌ها، مصائب و مشکلات مردم ایران، یعنی هئیت حاکمه آمریکا و ترامپ برآمده‌اند، از اعلام چنین حقایقی خوشنود نیستند، بلکه بتوانند همچنان بر تنور آمارهای دروغین نجومی بدمند.

اخبار مرتبط:
آیا مدارس پایتخت در روز سه‌شنبه ۲۰ آبان تعطیل می‌شوند؟
آیا مدارس پایتخت در روز سه‌شنبه ۲۰ آبان تعطیل می‌شوند؟

بر پایه گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، متوسط شاخص آلایندگی هوای شهر در شب یکشنبه به رقم ۱۲۱ رسیده و در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته است. بر اساس به‌روزترین گزارش‌ها، این رقم تا پایان عصر امروز بیشتر خواهد شد.

رئیس بیمارستان لقمان: مصرف الکل در کشور رو به افزایش است/ شاهد مسمومیت‌های الکلی در سنین پایین هستیم
رئیس بیمارستان لقمان: مصرف الکل در کشور رو به افزایش است/ شاهد مسمومیت‌های الکلی در سنین پایین هستیم

رضایی گفت: متاسفانه، مسمویت‌های الکلی در چند جهت رو به افزایش است؛ متاسفانه، شاهد مسمومیت در سنین پایین هستیم. مراجعه‌کنندگان به بیمارستان لقمان به دلیل مسمومیت الکلی از گروه‌های مختلف هستند؛ به طور مثال، دانش‌آموزان مدارس، افراد تحصیل‌کرده و حتی کارکنان سفارتخانه‌های کشورهای خارجی به این مرکز درمانی مراجعه می‌کنند.

مهاجرانی: منابع کالابرگ تأمین شده و به ۷ دهک پرداخت می‌شود
مهاجرانی: منابع کالابرگ تأمین شده و به ۷ دهک پرداخت می‌شود

سخنگوی دولت گفت: دولت برای مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی تأمین منابع انجام داده است و کالابرگ به سه دهک اول برای هر فرد ۵۰۰هزار تومان و دهک‌های چهار تا هفتم نیز برای هر نفر ۳۵۰هزار تومان کالابرگ پرداخت خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است