کد خبر : 119112
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۱۷ - 13:21
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مدیرعامل ایرانخودرو: با ترخیص قطعات از گمرک، تولید و عرضه خودرو بیشتر می‌شود

مدیرعامل ایرانخودرو: با ترخیص قطعات از گمرک، تولید و عرضه خودرو بیشتر می‌شود

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ فرشاد مقیمی امروز در پایان مراسم قرعه‌کشی خودرو در جمع خبرنگاران گفت: اسامی برندگان از طریق سایت رسمی گروه ایران‌خودرو اطلاع‌رسانی خواهد شد؛ ضمن اینکه برای برندگان پیامک نیز ارسال خواهد شد و آن‌ها نیز ۴۸ ساعت فرصت دارند تا منابع مالی مورد نیاز برای خرید خود را به حساب ایران‌خودرو واریز کنند.

مدیرعامل ایران‌خودرو اعلام کرد: بلافاصله از فردا (یکشنبه) فرآیند فروش ما آغاز خواهد شد و مشتریانی که موفق به برنده شدن و ‌دریافت خودرو در طرح فروش‌فوق‌العاده نشدند، می‌توانند در طرح‌های بعدی از جمله فروش یکساله شرکت کنند. ۴۵ هزار دستگاه در قالب ۱۲ مدل از دیگر محصولات از جمله گروه سمند، پژو ۲۰۶، دنا، پژو پارس و سایر محصولاتی که امروز توفیق تولید آن‌ها را داریم، عرضه خواهند شد. قرعه‌کشی ‌آن‌ها نیز هفته آینده در همین مکان و ساعت انجام خواهد شد و طبق فرآیند برای  واریزهای خود را اقدام خواهند کرد. تمام تلاش و سعی ما نیز بر این است که طبق زمان تعیین شده، شاید قدری هم زودتر خودروی مشتریان را تحویل دهیم.

وی در رابطه با تعهدات پیشین این شرکت با بیان اینکه عمل به این تعهدات در وضعیت خوبی قرار دارد؛ گفت: اگرچه تعدادی از تعهدات باقی مانده است، ظرف چندماه آینده به صفر خواهیم رساند تا از این جنبه بدهی به مردم نداشته باشیم. خوشبختانه در حال حاضر تولید روزانه ۲۰۰۰ دستگاه را داریم و مشکل حادی در حوزه تولید وجود ندارد؛ مشکلات کوچکی در حوزه های دیگر وجود داشت که با حضور و ورود سرپرست وزارت صمت، یکی پس از دیگری حل و فصل شده است. ضمن اینکه اکنون خبردار شدیم که بخشی از قطعاتی که در گمرکات مانده بود، ظرف چند ساعت آینده مسایلشان برطرف و ترخیص خواهند شد. با ترخیص این قطعات عرضه بیشتری خودرو خواهیم داشت. گرچه که در همین چند روز اخیر و ایام تعطیلات نیز بیش از ۲۰۰۰ خودرو را توانستیم تجاری سازی کنیم.

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به تقویت الگوهای گرم تابستانه و مخاطرات ناشی از افزایش ۲ تا ۴ درجه‌ای دما طی هفته پیش رو هشدار سطح زرد صادر کرد.

تیراندازی منجر به قتل در اصفهان؛ قاتل جوان ۲۹ ساله دستگیر شد
تیراندازی منجر به قتل در اصفهان؛ قاتل جوان ۲۹ ساله دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت: متهمی که جوانی ۲۹ ساله را به قتل رسانده و متواری شده بود در کمتر از ۴۸ ساعت در عملیات مأموران انتظامی این فرماندهی دستگیر شد.

افزایش قیمت نان در اصفهان؛ نظارت‌ها تشدید می‌شود
افزایش قیمت نان در اصفهان؛ نظارت‌ها تشدید می‌شود

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در پی افزایش قیمت نان در اصفهان،، امید شریفی، توضیحاتی ارائه داد و از تشدید نظارت‌ها بر قیمت‌گذاری نان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است