کد خبر : 119121
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۱۷ - 13:41
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شاخص بورس افزایش یافت

شاخص بورس افزایش یافت

به گزارش سایت خبری مدآرا؛  معاملات امروز بازار سرمایه در حالی به پایان رسید که شاخص کل این بازار با ۴۰ هزار و ۳۲۲ واحد صعود در رقم یک میلیون و ۶۸ واحد ایستاد. شاخص کل با معیار هم وزن نیز ۱۰ هزار و ۳۷۳ واحد رشد و رقم ۳۴۰ هزار و ۸۶۴ واحد را ثبت کرد.

معامله‌گران این بازار یک میلیون معامله به ارزش ۷۷ هزار و ۳۱ میلیارد ریال انجام دادند.

در بازار امروز صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، سرمایه‌ گذاری تامین اجتماعی، معدنی و صنعتی گلگهر، بانک ملت و مخابرات ایران نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را گذاشتند و نمادهای پربیننده این بازار نیز بانک ملت، فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت اصفهان، گسترش سرمایه‌گذاری ایران خودرو، سرمایه‌ گذاری غدیر، ملی صنایع مس ایران و سرمایه‌ گذاری خوارزمی بودند.

فرود فرابورس به کانال ۱۲ هزار واحد

شاخص فرابورس نیز با ۳۶۳ واحد رشد وارد کانال ۱۲ هزار واحد شد و رقم ۱۲ هزار و ۶۰ واحد را ثبت کرد. معامله گران این بازار ۴۹۵ هزار معامله به ارزش ۳۶ هزار و ۷۳۶ میلیارد ریال انجام دادند.

پتروشیمی مارون، سهامی ذوب‌آهن اصفهان، سرمایه‌ گذاری صبا تامین، پتروشیمی زاگرس، سنگ آهن گوهرزمین، پتروشیمی تندگویان و تولید نیروی برق دماوند نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی فرابورس گذاشتند.

نمادهای پربیننده فرابورس از سهامی ذوب‌آهن اصفهان، بانک دی، سیمان لار سبزوار، داروسازی تولید دارو، گروه سرمایه‌ گذاری میراث فرهنگی، صنایع ماشین‌های اداری ایران و کشت و صنعت شهداب ناب خراسان تشکیل شده است.

اخبار مرتبط:
اصفهان سکوی پرتاب صنایع خلاق به اقتصاد دانش‌بنیان؛ چالش‌ها، فرصت‌ها و نقش راهبردی فناوری
اصفهان سکوی پرتاب صنایع خلاق به اقتصاد دانش‌بنیان؛ چالش‌ها، فرصت‌ها و نقش راهبردی فناوری

‌روز دوشنبه ۲۰ بهمن نخستین جشنواره ملی صنایع خلاق و فرهنگی ایران در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد.

غربالگری سرطان برای جمعیت بالای ۴۰ سال با حمایت فولاد مبارکه
غربالگری سرطان برای جمعیت بالای ۴۰ سال با حمایت فولاد مبارکه

مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان گفت: غربالگری گسترده سرطان با حمایت فولاد مبارکه در استان اصفهان، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اقدامات مسئولیت اجتماعی این مجموعه در حال اجراست؛ طرحی که با تمرکز بر جمعیت بالای ۴۰ سال، هزینه‌های پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان سینه و روده بزرگ را پوشش داده و در همان ماه‌های ابتدایی اجرا، به شناسایی ده‌ها مورد ابتلا در مراحل اولیه و آغاز روند درمان منجر شده است.

بهره‌برداری هم‌زمان از ۴۹۶ پروژه بهزیستی در استان اصفهان در دهه فجر
بهره‌برداری هم‌زمان از ۴۹۶ پروژه بهزیستی در استان اصفهان در دهه فجر

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان از بهره‌برداری هم‌زمان ۴۹۶ پروژه بهزیستی در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد تومان در حوزه‌های مسکن، اشتغال و توانمندسازی جامعه هدف در سطح استان اصفهان اجرا شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است