کد خبر : 119131
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۱۷ - 14:35
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سخنگوی وزارت بهداشت: شناسایی ۲۲۶۹ بیمار کرونایی جدید در کشور

سخنگوی وزارت بهداشت: شناسایی ۲۲۶۹ بیمار کرونایی جدید در کشور

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ دکتر کیانوش جهانپور گفت: از دیروز تا امروز (۱۷ خرداد ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۲۶۹ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی شده است که ۵۲۷ مورد بستری شده‌اند.

وی افزود: بر این اساس مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۱۶۹ هزار و ۴۲۵ نفر رسید.

جهانپور با بیان اینکه متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۵ بیمار کووید-۱۹ جان خود را از دست دادند، ادامه داد: بر این اساس مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۸۲۰۹ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: خوشبختانه تا کنون ۱۳۲ هزار و ۳۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

به گفته جهانپور ۲۵۷۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی همچنین گفت: تا کنون یک میلیون و ۶۰ هزار و ۱۲۶ آزمایش تشخیص کووید-۱۹ در کشور انجام شده است.

جهانپور با بیان اینکه وضعیت خوزستان همچنان قرمز است، گفت: استان‌های هرمزگان و کرمانشاه نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.

وی تاکید کرد: در عین حال در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵ استان فاقد فوتی و ۶ استان فقط یک مورد فوتی بر اثر کووید-۱۹ داشته اند.

اخبار مرتبط:
کیهان: یکی از دستگیرشدگان اغتشاش های اخیر ۱۵۰۰میلیاردتومان سرمایه دارد
کیهان: یکی از دستگیرشدگان اغتشاش های اخیر ۱۵۰۰میلیاردتومان سرمایه دارد

روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری مدعی شد: گزارش‌های رسمی، از دستگیری آشوبگرانی خبر می‌دهد که صاحب کسب‌وکارهای بزرگ، کارخانه و املاک و مستغلات ارزشمند بودند. فقط در یک مورد، دارایی یکی از دستگیر شدگان، به بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

ریاست‌جمهوری فرانسه: از قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست اروپایی سازمان‌های تروریستی حمایت می‌کنیم
ریاست‌جمهوری فرانسه: از قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست اروپایی سازمان‌های تروریستی حمایت می‌کنیم

الجزیره به نقل از ریاست‌جمهوری فرانسه مدعی شد: ما از قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست اروپایی سازمان‌های تروریستی حمایت می‌کنیم.

سی.ان.ان: مذاکرات آمریکا و ایران با واسطه گری عمان میان ویتکاف و عراقچی، به نتیجه نرسید
سی.ان.ان: مذاکرات آمریکا و ایران با واسطه گری عمان میان ویتکاف و عراقچی، به نتیجه نرسید

سی.ان.ان مدعی شد: آمریکا و ایران اوایل این ماه [میلادی] از طریق عمان و نیز میان ویتکاف و عراقچی، گفت‌وگوی کوتاهی درباره برگزاری یک دیدار حضوری انجام داده بودند، اما به نتیجه نرسید

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است