کد خبر : 119167
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۱۸ - 08:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حقوق کارگران تغییر کرد

حقوق کارگران تغییر کرد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛«محمد شریعتمداری» در پایان ۲۹۲ جلسه شورای عالی کار در گفت و گو با خبرنگاران افزود: پیشنهاد افزایش ۲۰۰ هزار تومانی حق مسکن کارگران باید برای تصویب به هیات وزیران ارسال شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: این تصمیم در شورای عالی کار با حضور سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، نماینده وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس سازمان ملی استاندارد و نمایندگان تشکل های کارگری و کارفرمایی اتخاذ شد.

وی اظهارداشت: علاوه بر افزایش حق مسکن کارگران، در این جلسه برای اصلاح حق سنوات کارگران تصمیم بر آن شد تا مبلغ ۷۸ هزار تومان نیز به حداقل مزد کارگران اضافه شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان تاکید کرد: امیدواریم نتایج این دو تصمیم در شورای عالی کار، در سال جهش تولید به ایجاد شرایط مطلوب کار و تولید در کشور کمک کند.

اخبار مرتبط:
سرقت ۱۰ میلیاردی از مادربزرگ اصفهانی
سرقت ۱۰ میلیاردی از مادربزرگ اصفهانی

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی ۲ سارق زورگیر که با ورود به یک منزل و ضرب و شتم زنی سالمند 10میلیارد رسال سرقت کرده بودند، دستگیر شدند.

آتش‌نشانان کاشان ۸۸ نفر را در آذر ماه نجات دادند
آتش‌نشانان کاشان ۸۸ نفر را در آذر ماه نجات دادند

رئیس سازمان آتش نشانی کاشان گفت: ۸۸ نفر در عملیات های مختلف آتش نشانی کاشان در آذرماه گذشته نجات یافتند.

تمرین کامل طرح اضطراری در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان با موفقیت اجرا شد
تمرین کامل طرح اضطراری در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان با موفقیت اجرا شد

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان گفت: تمرین کامل طرح اضطراری فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی اصفهان، با هدف ارتقای آمادگی عملیاتی و سنجش توان مدیریت بحران دستگاه‌های مسئول برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است