کد خبر : 120601
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۰۱ - 08:52
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سهمیه سوخت خودروها تغییر کرد؟

سهمیه سوخت خودروها تغییر کرد؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛فاطمه کاهی با اشاره به آخرین تحولات ایجاد شده در سهمیه سوخت خودروها اظهار کرد: تا کنون سهمیه ماهانه وانت کم مصرف بنزینی ۲۰۰ لیتر ، وانت کم مصرف دوگانه سوز ۶۰ لیتر، وانت پر مصرف بنزینی ۳۰۰ لیتر و وانت پر مصرف دوگانه سوز ۱۲۰ لیتر بوده که از اول تیر ماه این اعداد تغییر کرده است.

به گفته وی بر اساس آخرین اطلاعات سهمیه اعتباری خودروهای وانت بارعمومی که احراز فعالیت آنها به تایید وزارت صمت ،وزارت راه وشهرسازی و وزارت کشور رسیده است به ۱۵۰لیتر افزایش پیدا خواهد کرد و وانت بارهایی که درسامانه حمل ونقل بارعمومی ثبت نام نکرده اند مشمول افزایش سهمیه اعتباری نخواهندشد.

سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی با بیان اینکه در حال حاضر سهمیه سوخت خودروهای شخصی بنزینی ۶۰ لیتر و خودروهای شخصی دوگانه‌سوز ۳۰ لیتر در هر ماه است، تاکید کرد: سهمیه سوخت تاکسی بنزینی ۴۰۰ لیتر و تاکسی دوگانه سوز نیز ۲۰۰ لیتر تعیین شده است.

کاهی اظهار کرد: سهمیه سوخت موتورسیکلت در هر ماه ۲۵ لیتر و برای خودرو آمبولانس نیز در هر ماه ۵۰۰ لیتر سوخت درنظر گرفته شده که نسبت به گذشته تغییری پیدا نکرده است.

اخبار مرتبط:
شهرضا پیشگام در آموزش تفکیک پسماند
شهرضا پیشگام در آموزش تفکیک پسماند

پارک آموزشی و گردشگری «گردونه» با هدف آموزش مهارت‌های بازیافت و ارتقای فرهنگ مدیریت پسماند ویژه دانش‌آموزان پایه چهارم دبستان برای نخستین بار در کشور آغاز به کار کرد که ظرفیت آموزش مستقیم هشت هزار دانش‌آموز در سال را فراهم می‌کند.

پوشش ۱۴۰ هزار اصفهانی در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان
پوشش ۱۴۰ هزار اصفهانی در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در استان اصفهان از پوشش حدود ۱۴۰ هزار نفر در این صندوق خبر داد و گفت: مستمری ماه جاری به همراه عیدی ۱۴۰۵ و بسته حمایتی معیشتی به‌صورت یکپارچه به حساب مشمولان واریز شده است.

افزایش قیمت برنج، روغن و حبوبات تابع نرخ ارز است/ خرما فراوان، اما گران است
افزایش قیمت برنج، روغن و حبوبات تابع نرخ ارز است/ خرما فراوان، اما گران است

رئیس اتحادیه صنف خواروبار، آجیل‌فروش و خشکبار اصفهان با بیان اینکه برنج وارداتی کمتر از چهار برابر، روغن حدود چهار برابر و حبوبات حدود دو برابر افزایش قیمت داشته‌اند، گفت: کالا در بازار موجود است، اما گرانی ناشی از نوسانات ارز فشار مضاعفی بر مردم وارد کرده و در آستانه ماه رمضان و عید، نظارت‌های ویژه برای کنترل قیمت‌ها تشدید شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است