کد خبر : 121850
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۰۹ - 22:01
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دیاباته‌: در قرارداد آورده‌ام که موقع زایمان همسرم کنارش باشم

دیاباته‌: در قرارداد آورده‌ام که موقع زایمان همسرم کنارش باشم

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ بعضی از بازیکنان استقلال معتقدند در چنین شرایط حساسی بهتر بود شیخ دیاباته در تهران می‌ماند و با انجام بدنسازی مضاعف خودش را به دیدارهای باقی‌مانده می‌رساند. از طرف دیگر، آن‌ها تأکید داشتند اگر بابت قرنطینه یا کرونا برای شیخ مشکل ایجاد شود، دود حاصل از آن به چشم کل مجموعه خواهد رفت. البته در این رابطه حرف‌های خود دیاباته هم جذاب بود و در عین حال نشان‌دهنده حرفه‌ای‌گری اوست. مربیان استقلال تأکید دارند اگر به این بازیکن اجازه سفر نمی‌دادند، به لحاظ روانی کاملاً به‌هم می‌ریخت و فوتبالیستی که تمرکز روحی نداشته باشد، قطعاً از نظر جسمانی هم کارایی لازم را در تمرینات و مسابقات نخواهد داشت.

این ادعا در نوع خودش می‌تواند درست باشد ولی حرف دیاباته نشان می‌دهد علاوه بر مسائل روانی و انسانی، استقلال به لحاظ وضعیت قانونی نیز برای نگه داشتن مهاجم خارجی خودش معذور بوده است. براساس خبرهای رسیده، شیخ دیاباته قبل از مسافرت به چند نفر از مسئولان، مربیان و دوستان نزدیکش در استقلال گفته کارش به هیچ عنوان غیرقانونی نبوده و مسافرتش به فرانسه کاملاً در راستای قراردادی بود که با استقلالی‌ها منعقد کرده است. شیخ مدعی شده بندی را در قراردادش آورده که در صورت بارداری همسرش، باشگاه باید به او اجازه بدهد موقع زایمان، کنارش باشد و استقلال نیز شرط مذکور را پذیرفته است بنابراین (البته براساس ادعای مهاجم استقلال) او کار غیرقانونی انجام نداده است.

اخبار مرتبط:
آغاز ششمین پویش «کودکان سایبری» در اصفهان
آغاز ششمین پویش «کودکان سایبری» در اصفهان

رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشاره به برگزاری ششمین پویش کودکان سایبری گفت: این برنامه به‌دنبال تامین و ایجاد فضای مجازی ایمن برای کودکان با آگاهی بخشی به آن‌هاست.

۷۳ درصد سهمیه سالانه کودهای شیمیایی اصفهان جذب شد
۷۳ درصد سهمیه سالانه کودهای شیمیایی اصفهان جذب شد

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی اصفهان گفت: از مجموع سهمیه ۶۹ هزار و ۷۵ تن کودهای شیمیایی استان تاکنون ۵۰ هزار و ۳۲۹ تن برابر ۷۳ درصد سهمیه سالانه جذب و توزیع شده است.

هشدار جدی استاندار اصفهان به «مدیران پشت میز نشین»
هشدار جدی استاندار اصفهان به «مدیران پشت میز نشین»

گردهمایی فرمانداران اصفهان در سایه هشدارهای صریح استاندار در باره «طرد مدیر پشت میز نشین» و «تکاپوی ملموس نوروزی» این بار متفاوت تر از همیشه برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است