کد خبر : 121910
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۱۰ - 12:54
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

چین «ویروس جدید» تولید کرد

چین «ویروس جدید» تولید کرد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ محققان در چین یک ویروس جدید از رشته ویروس‌های آنفلوآنزا پیدا کرده‌اند که توان بالقوه برای تبدیل شدن به یک همه‌گیری جهانی را دارد.

آنها می‌گویند این ویروس اخیرا در میان خوک‌ها ظهور کرده است اما امکان سرایت آن به انسان‌ها هم وجود دارد.

آنها گفته‌اند این ویروس آنفلوآنزا «تمامی ویژگی‌های لازم» برای سازگار کردن خود با ایجاد عفونت در میان انسان‌ها را دارد و باید به دقت تحت نظر گرفته شود و از آنجا که جدید است ممکن است بدن انسان‌ها توان مقابله اندکی در برابر آن داشته باشد.

دانشمندان چینی می‌گویند نگران تغییر و جهش ژنتیکی این ویروس هستند که به آن توان سرایت گسترده‌تر و انتقال انسان به انسان را خواهد داد؛ ویژگی که می‌تواند علت زمینه‌ساز یک اپیدمی جهانی شود.

اخبار مرتبط:
نماد زیستی اصفهان روی پیراهن سپاهان؛تفاهمنامه حفاظت از آفانیوس امضا شد
نماد زیستی اصفهان روی پیراهن سپاهان؛تفاهمنامه حفاظت از آفانیوس امضا شد

تفاهم‌نامه سه‌جانبه حفاظت از ماهی آفانیوس اصفهانی، بعنوان برند زیستی اصفهان بین باشگاه ورزشی سپاهان، اداره کل محیط‌زیست استان و مؤسسه رویش سرزمین امید امضا شد.

۳ تغییر مدیریتی در میراث فرهنگی اصفهان
۳ تغییر مدیریتی در میراث فرهنگی اصفهان

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان گفت: جواد رحمتی، امید علی صادقی و مصطفی هادی پور به ترتیب مدیران جدید میدان نقش جهان، مسجد جامع عتیق و کاخ موزه چهلستون شدند.

همه محورهای اصفهان لغزنده است؛ به غرب سفر نکنید
همه محورهای اصفهان لغزنده است؛ به غرب سفر نکنید

رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به بارش برف و باران، کولاک و لغزندگی شدید جاده‌ها، از رانندگان خواست از ترددهای غیرضروری به‌ویژه در محورهای غربی و برف‌گیر استان خودداری کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است