کد خبر : 122024
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۱۰ - 23:13
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

«غضنفر بانک» در ایران شعبه می زند

«غضنفر بانک» در ایران شعبه می زند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛حسین سلیمی درباره راه اندازی شعبه بانک افغانستانی در چابهار اظهار داشت: بانک افغانستانی درخواست راه اندازی شعبه در چابهار را داشته است تا داد و ستد ایران و افغانستان روان‌تر صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه دولت ایران با راه اندازی شعبه این بانک خارجی در استان سیستان و بلوچستان موافقت کرده و ارایه مجوزهای تاسیس آن در حال انجام است، ادامه داد: بانک مرکزی موافقت خود را با راه اندازی این شعبه بانک خارجی را اعلام کرده است.

رییس اتاق ایران – افغانستان درباره اهمیت راه اندازی ین بانک خارجی در چابهار گفت: سرمایه گذاری در بندر چابهار مطرح است که باید هندی‌ها بتوانند از طریق یک بانک خارجی منابع خود را وارد کنند.

سلیمی افزود: همچنین در حال حاضر برای انتقال ارز و داد و ستد و روابط تجاری با افغانستان مشکل داریم که راه اندازی این شعبه کمک بسیار بزرگی به تجارت این دو کشور است و می‌تواند مانند یک کانال مالی عمل کند.

وی با بیان اینکه هند، پاکستان و افغانستان و ایران می‌توانند از طریق این شبکه بانکی رابطه تجاری قوی‌تری داشته باشند، گفت: خوشبختانه بندر چابهار هم مستثنی از تحریم‌ها است و با رونق بندر چابهار، تجار افغان در این منطقه بسیار فعال شده‌اند.

رییس اتاق ایران- افغانستان درباره بحث میزان کفایت سرمایه این بانک خارجی اظهار داشت: تاسیس شعبه هر بانکی در کشور دیگر باید تابع قوانین آن کشور باشد، یکی از موضوعات در اخذ تاسیس بانک آف‌شور بحث کفایت سرمایه است، اطلاع دقیقی درباره میزان کفایت سرمایه این بانک خارجی در چابهار را ندارم اما گویا ۵۰ میلیون دلار است.

سلیمی با اشاره به عنوان این بانک گفت: احتمالا عنوان این بانک «غضنفر» است و گویا بحث راه اندازی بانک آریا در چابهار به دلیل موضوع تحریم‌ها منتفی شده است.

اخبار مرتبط:
فرزندی پور: واژگونی سمند در اتوبان قم-کاشان یک فوتی داشت
فرزندی پور: واژگونی سمند در اتوبان قم-کاشان یک فوتی داشت

رئیس اورژانس کاشان گفت: واژگونی خودروی سمند در اتوبان قم-کاشان یک فوتی برجای گذاشت.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اصفهان: اضافه بار ناوگان باربری زیرساخت‌ها را از بین می‌برد
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اصفهان: اضافه بار ناوگان باربری زیرساخت‌ها را از بین می‌برد

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان با اشاره به پروژه‌های بهسازی و اصلاح محورهای برون شهری گفت: حجم بالای ترافیک و اضافه بار ناوگان باربری به مرور زمان زیرساخت‌هایی مثل آسفالت را از بین می‌برد.

مشکل اصلی کمبود برنج کندی در جذب و انتقال محموله‌ها به استان‌هاست
مشکل اصلی کمبود برنج کندی در جذب و انتقال محموله‌ها به استان‌هاست

رئیس اتحادیه صنف خوار و بار و آجیل‌فروشی اصفهان گفت: مشکل اصلی کمبود برنج در استان‌ها، نبود کالا نیست؛ بلکه کندی در جذب و انتقال محموله‌ها به استان‌هاست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است