کد خبر : 122120
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۱۱ - 10:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

معاون وزیر راه و شهرسازی: پشت بام خوابی مربوط به حوزه کاری ما نیست

معاون وزیر راه و شهرسازی: پشت بام خوابی مربوط به حوزه کاری ما نیست

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ محمود محمودزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:  ادعای پشت بام خوابی را من در گزارش‌های رسانه‌ها دیدم اما هیچ مرجع رسمی، وجود و میزان این پدیده را تایید نکرده است.

وی افزود: پدیده هایی مثل پشت بام خوابی مربوط به حوزه کاری ما نیست و مرجع رسمی آن باید وجود یا عدم وجود این مسئله را تایید و میزان آن را مشخص کند.

اخبار مرتبط:
وطن‌خواه: اجلاس تعاونی‌های مسکن اصفهان نقطه عطفی در ساخت‌وساز است
وطن‌خواه: اجلاس تعاونی‌های مسکن اصفهان نقطه عطفی در ساخت‌وساز است

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسکن استان اصفهان گفت: اجلاس اخیر تعاونی‌های مسکن در اصفهان، نقطه عطفی کم‌سابقه در هم‌افزایی، انسجام و ارتقای نقش تعاونی‌ها در صنعت ساخت‌وساز کشور بود.

هواشناسی: اصفهان سردتر می‌شود
هواشناسی: اصفهان سردتر می‌شود

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از کاهش یک تا ۲ درجه‌ای دمای هوا طی ۲۴ ساعت پیش رو و ماندگاری سرما تا پایان هفته جاری خبرداد.

احتکار ۲۰۰ میلیاردی حبوبات و غله در اصفهان کشف شد
احتکار ۲۰۰ میلیاردی حبوبات و غله در اصفهان کشف شد

فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف هزار تُن غله و حبوبات احتکار شده به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال در بازرسی مأموران پلیس امنیت اقتصادی از یک انبار خبرداد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است