کد خبر : 122258
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۱۲ - 12:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عصبانیت کیهان از عضویت «سمیرا مخملباف» در آکادمی اسکار

عصبانیت کیهان از عضویت «سمیرا مخملباف» در آکادمی اسکار

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ کیهان نوشت: دیروز اعلام شد که نرگس آبیار، ستار اورکی، علی عباسی و سمیرا مخملباف، چهار سینماگر ایرانی به عضویت در آکادمی اسکار درآمدند.

مراسم اسکار به دلیل جهت‌گیری سیاسی و گرایش به نژادپرستی طی سال‌های اخیر با انتقادات و اعتراضات بسیاری روبرو شده است؛ حتی در جریان اعتراضات اخیر به نژادپرستی در آمریکا، گروهی از مردم مقابل ساختمان آکادمی ‌علوم و فنون هنرهای نمایشی اسکار جمع شدند و شعار «جان سیاهان مهم است» را سر دادند. مردم ایران نیز هیچ گاه اهدای جایزه «بهترین فیلم» به یک اثر ضدایرانی یعنی «آرگو» در اسکار را فراموش نخواهند کرد!

در این شرایط، انتخاب چهار سینماگر ایرانی به عنوان اعضای آکادمی اسکار، بیشتر یک امر فرمالیته و ظاهری به نظر می‌رسد که موجب دلخوشی ساده دل‌ها می‌گردد! چون اساسا آرای این چهار نفر در میان بیش از ۹هزار نفر عضو آکادمی اسکار، تأثیری در جریان انتخاب نامزدها و برگزیده‌ها نخواهد داشت.

نکته قابل تأمل دیگر این است که عضویت برخی از این افراد مغایر با اساسنامه اسکار است. یکی از معیارهای عضویت در آکادمی اسکار این است که یک سینماگر، طی سال‌های اخیر فعالیت درخشان یا نبوغی از خودش نشان داده باشد.

این درحالی است که سمیرا مخملباف نه تنها فیلم بزرگ و معتبری در کارنامه‌اش ندارد که از ساخت آخرین فیلم او ۱۸ سال می‌گذرد! یا جای سؤال است، علی عباسی چگونه با ساخت یک فیلم با نام «مرز» که احتمالا هیچ یک از هموطنان ما حتی اسم آن را هم نشنیده‌اند به عضویت اسکار درآمده است و…

اخبار مرتبط:
ساکت: حمل‌ونقل پاک به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل می‌شود
ساکت: حمل‌ونقل پاک به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل می‌شود

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان گفت: برای برقی‌سازی ناوگان با مدل منطقی و بدون هیجان‌زدگی پیش رفته‌ایم تا حمل‌ونقل پاک و هوشمند به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل شود.

محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی و مه‌آلود است
محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی و مه‌آلود است

رئیس اداره مدیریت راه‌های استان اصفهان گفت: در حال حاضر محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی همراه با کولاک و مه آلود است.

۱۳ هزار هکتار در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی است
۱۳ هزار هکتار در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی است

مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت گفت: ۱۳ هزار هکتار عرصه در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است