کد خبر : 122324
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۱۲ - 18:35
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

توهین به نماینده زن در صحن شورای شهر یزد+فایل صوتی

توهین به نماینده زن در صحن شورای شهر یزد+فایل صوتی

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ کانال تلگرامی اصلاحات نیوز در خبری نوشت: انتشار یک فایل صوتی در شبکه‌های اجتماعی که گفته می‌شود مربوط به جلسه شورای شهر یزد است خبرساز شد.

روز گذشته به دنبال پیگیری ونوس عامری، عضو شورای شهر یزد برای شفافیت مالی و اصلاح فرآیندها،‌ وی در صحن علنی شورای شهر یزد مورد هتاکی قرار گرفت.

عضو اصولگرای شورای شهر یزد به نماینده زن شورا به دلیل درخواست خانم عامری برای شفافیت مالی در شهرداری یزد توهین کرد!

به گفته خانم عامری، او به خاطر بررسی گزارش حسابرسی و اعلام شفاف آن به مردم از دست او عصبانی بوده.

عامری می‌گوید:‌ هفته گذشته که گزارش کاملی از عملکرد مالی شهرداری دادیم و ایرادات عمده‌اش را شفاف در صحن خواندیم، عصبانیت او بیشتر شد. ایشان از اینکه مردم از ابهامات مالی شهرداری آگاه شدند و در فضای مجازی موضع‌گیری‌شان زیر سوال رفته، بسیار عصبانی ناراحت بودند،‌ درحالی که اصلا روی صحبت بنده با ایشان نبود.

https://cdn.jabeh.com/node/2020/7/2/GcKXsOW72BiJfP6DT8PsIi8WVqmTeH0wbD0gQjLk.mp4

اخبار مرتبط:
هشت کشور تلاش برای تصویب قطعنامه جدید علیه ایران را محکوم کردند
هشت کشور تلاش برای تصویب قطعنامه جدید علیه ایران را محکوم کردند

هشت کشور از جمله چین، روسیه و ایران با صدور بیانیه‌ای مشترک در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان ایران و تلاش برای تصویب قطعنامه جدید ضدایرانی را محکوم کرده و از کشورهای عضو خواستند در برابر سیاسی‌کاری درباره برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران ایستادگی کرده و از این پیش‌نویس حمایت نکنند.

ترامپ لایحه انتشار پرونده‌های اپستین را امضا کرد
ترامپ لایحه انتشار پرونده‌های اپستین را امضا کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور، روز چهارشنبه اعلام کرد که لایحه‌ای را امضا کرده که وزارت دادگستری را موظف به انتشار پرونده‌های اپستین می‌کند؛ اسنادی که مربوط به تحقیقات گسترده قاچاق جنسی علیه این سرمایه‌دار قدرتمند سابق است و مدت‌هاست که از سوی مخالفان سیاسی ترامپ و همچنین بخش زیادی از پایگاه سیاسی او پیگیری می‌شود.

طحان نظیف: لایحه حجاب ۶ بار بین مجلس و شورای نگهبان رفت و آمد داشت / شورا به وظیفه خود در این لایحه عمل کرد / ابلاغ شدن و نشدن قانون به ما برنمی‌گردد
طحان نظیف: لایحه حجاب ۶ بار بین مجلس و شورای نگهبان رفت و آمد داشت / شورا به وظیفه خود در این لایحه عمل کرد / ابلاغ شدن و نشدن قانون به ما برنمی‌گردد

هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان گفت: لایحه عفاف و حجاب ۶ بار بین مجلس و شورای نگهبان رفت و آمد داشت. او همچنین تاکید کرد: ابلاغ شدن و نشدن قانون به ما برنمی‌گردد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است