کد خبر : 122578
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۱۴ - 15:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

محمدباقر قالیباف باز هم «منصوب» کرد

محمدباقر قالیباف باز هم «منصوب» کرد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از خدمات غلامرضا اسدالهی و حسین میرمحمدصادقی، طی احکامی جداگانه پژمان پشمچی‌زاده و بهزاد پورسید را به ترتیب به عنوان معاون نظارت و معاون قوانین مجلس شورای اسلامی منصوب کرد.

در سوابق کاری بیژن پشمچی زاده معاونت شهرسازی شهرداری تهران دیده می شود.

بهزاد پورسید نیز قائم مقام پژوهشگاه قوه قضاییه را در کارنامه دارد.

محمدباقر قالیباف ساعاتی قبل در حکمی امیرابراهیم رسولی را به عنوان مشاور رییس و مدیرکل هئیت رییسه مجلس شورای اسلامی منصوب کرد.

رسولی حدود ۱۰ سال است که پس از راه‌اندازی پایگاه خبری نماینده (رسانه تخصصی حوزه مجلس) صاحب امتیاز و مدیرمسئول این پایگاه است.

وی در مجلس هشتم و نهم مشاور و رئیس دفتر حدادعادل و در دوران مجلس دهم مسئولیت پارلمانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور (وزارت ارشاد) را عهده دار بود.

وی از سال ۱۳۸۰ فعالیت حزبی و سیاسی داشته و در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ عضو شورای رسانه حجت الاسلام سیدابراهیم رییسی بود.

رسولی همچنین در انتخابات مجلس یازدهم حضور داشت و علیرغم حضور در لیست ابتدایی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای حوزه انتخابیه تهران به نفع وحدت و ائتلاف نیروهای انقلاب انصراف داد.

در سوابق وی فعالیت در مرکز اسناد انقلاب اسلامی و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز به چشم می‌خورد.

اخبار مرتبط:
حمله کیهان به اظهارات پزشکیان درباره ماراتن کیش: باید به رئیس‌جمهور یادآور شد که مقابله جدی با این پدیده و برخورد با قانون‌شکنان وظیفه نظام است
حمله کیهان به اظهارات پزشکیان درباره ماراتن کیش: باید به رئیس‌جمهور یادآور شد که مقابله جدی با این پدیده و برخورد با قانون‌شکنان وظیفه نظام است

روزنامه کیهان نوشت: ماراتن کیش باعث نارضایتی مردم شده و رضایت آن‌ها در مقابله با این پدیده زشت و پلید است. بنابراین باید با این اقدام برخورد جدی شود. آقای پزشکیان، رئیس‌جمهور کشور، در جلسه هیئت دولت فرمودند: «نباید بی‌جهت برای مردم محدودیت ایجاد کرد یا آنها را تحت فشار گذاشت، هر اقدامی که باعث نارضایتی مردم شود، کمک به دشمن است.» با احترام به جناب رئیس‌جمهور باید یادآور شد که ماراتن کیش نقض آشکار باورهای دینی و قوانین جاری بوده و اعتراض مردم به حق است. مقابله جدی با این پدیده و برخورد با قانون‌شکنان وظیفه نظام است.

وزیر آموزش و پرورش: یازدهم تا هفدهم دی‌ماه امتحانی برگزار نشود
وزیر آموزش و پرورش: یازدهم تا هفدهم دی‌ماه امتحانی برگزار نشود

وزیر آموزش و پرورش موضوع اعتکاف را یک مسئله مهم تربیتی خواند و اظهار کرد: در ایام یازدهم تا هفدهم دی ماه امتحانی برگزار نشود تا دانش‌آموزان از این فرصت ارزشمند محروم نشوند.

حمله روزنامه اصولگرا به نماینده تندرو مجلس: از سردار سلیمانی خرج می کنید و به سیره اخلاقی او بی توجه‌اید
حمله روزنامه اصولگرا به نماینده تندرو مجلس: از سردار سلیمانی خرج می کنید و به سیره اخلاقی او بی توجه‌اید

اظهارات تند و کم‌سابقه امیرحسین ثابتی، نماینده تهران، علیه سردار حسن‌زاده فرمانده سپاه تهران بار دیگر بحثی جدی را درباره مسئولیت‌پذیری سیاسی زنده کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است