کد خبر : 122881
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۱۶ - 10:33
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

موسوی مجد به زندان رجایی شهر منتقل شد

موسوی مجد به زندان رجایی شهر منتقل شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ این رسانه ها پیش بینی کرده اند که با توجه به وضعیت پرونده “این انتقال می‌تواند احتمال اجرای حکم اعدام را افزایش دهد.”

محمود موسوی مجد متهم به “ارائه اطلاعات به دستگاه‌های امنیتی آمریکا و اسرائیل” است. وی در سال ۱۳۹۷ به دست نیروهای حزب الله لبنان بازداشت و به ایران منتقل شد. او در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به اتهام “جاسوسی” به اعدام محکوم شد. این حکم در دیوان عالی کشور تایید شده است.
غلامحسین اسماعیلی خرداد ماه گذشته برای نخستین بار از موسوی مجد در ارتباط با ترور سردار سلیمانی نام برده و گفته بود: سید محمود موسوی مجد فرزند سیدکاظم یکی از جاسوسان سازمان سیا و موساد به خاطر افشای محل سردار حاج قاسم سلیمانی به اعدام محکوم شد. گفته شده است این فرد که تحت عنوان مدافع حرم در مقطعی در جبهه های سوریه و عراق فعالیت می کرده با خارج از ایران ارتباط برقرار کرده و در قبال اخذ دلار آمریکایی در حوزه های امنیتی نیروهای سپاه قدس جاسوسی می کرد و محل های تردد شهید سرلشگر قاسم سلیمانی را در اختیار دشمن قرار داده بود.
البته مهدی کشت دار مدیر مسئول میزان (خبرگزاری قوه قضاییه ) کمی بعدتر مدعی شد که «موسوی مجد پیش از شهادت شهید سلیمانی بازداشت شده است اما بنابر اطلاعات به دست آمده موسوی مجد در ادوار مختلف اطلاعات متعددی را در اختیار سازمان های اطلاعاتی غیر ایرانی قرار داده است.»

اخبار مرتبط:
حقوق کارمندانی که امسال ۱۳ میلیون تومان دریافت می‌کردند، سال آینده به حدود ۱۸.۶ میلیون تومان می‌رسد
حقوق کارمندانی که امسال ۱۳ میلیون تومان دریافت می‌کردند، سال آینده به حدود ۱۸.۶ میلیون تومان می‌رسد

فارس نوشت: کارمندانی که در سال ۱۴۰۴ حقوق پایه ۱۳ میلیون تومانی داشتند، با افزایش ۴۳ درصدی مواجه شده‌اند و حقوق آن‌ها در سال جاری به حدود ۱۸.۶ میلیون تومان می‌رسد. در مقابل، افرادی که حقوق ۱۵ میلیون تومانی دریافت می‌کردند، افزایش به میزان ۴۰ درصد تجربه کرده‌ و حقوقشان به ۲۱ میلیون تومان افزایش می‌یابد.

نماینده مجلس: ممکن است میزان وام ازدواج در سال آتی افزایش یابد
نماینده مجلس: ممکن است میزان وام ازدواج در سال آتی افزایش یابد

علی‌اصغر نخعی‌راد عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۵ در تشریح مصوبه اعضای کمیسیون متبوعش درباره اعتبارات مربوط به وام ازدواج و فرزندآوری، اظهار کرد: کمیسیون تلفیق بودجه در مصوبه‌ای سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را ۱۰۰ همت افزایش داد و به ۳۷۰ همت رسید.

شروین حاجی‌پور به صدر اخبار برگشت
شروین حاجی‌پور به صدر اخبار برگشت

به هر حال شروین حاجی‌پور پس از این که از سوی برخی کاربران به خاطر عدم موضع‌گیری صریح، تحت فشار قرار گرفت با انتشار این ترانه تا حدی به این درخواست پاسخ داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است