کد خبر : 122881
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۱۶ - 10:33
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

موسوی مجد به زندان رجایی شهر منتقل شد

موسوی مجد به زندان رجایی شهر منتقل شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ این رسانه ها پیش بینی کرده اند که با توجه به وضعیت پرونده “این انتقال می‌تواند احتمال اجرای حکم اعدام را افزایش دهد.”

محمود موسوی مجد متهم به “ارائه اطلاعات به دستگاه‌های امنیتی آمریکا و اسرائیل” است. وی در سال ۱۳۹۷ به دست نیروهای حزب الله لبنان بازداشت و به ایران منتقل شد. او در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به اتهام “جاسوسی” به اعدام محکوم شد. این حکم در دیوان عالی کشور تایید شده است.
غلامحسین اسماعیلی خرداد ماه گذشته برای نخستین بار از موسوی مجد در ارتباط با ترور سردار سلیمانی نام برده و گفته بود: سید محمود موسوی مجد فرزند سیدکاظم یکی از جاسوسان سازمان سیا و موساد به خاطر افشای محل سردار حاج قاسم سلیمانی به اعدام محکوم شد. گفته شده است این فرد که تحت عنوان مدافع حرم در مقطعی در جبهه های سوریه و عراق فعالیت می کرده با خارج از ایران ارتباط برقرار کرده و در قبال اخذ دلار آمریکایی در حوزه های امنیتی نیروهای سپاه قدس جاسوسی می کرد و محل های تردد شهید سرلشگر قاسم سلیمانی را در اختیار دشمن قرار داده بود.
البته مهدی کشت دار مدیر مسئول میزان (خبرگزاری قوه قضاییه ) کمی بعدتر مدعی شد که «موسوی مجد پیش از شهادت شهید سلیمانی بازداشت شده است اما بنابر اطلاعات به دست آمده موسوی مجد در ادوار مختلف اطلاعات متعددی را در اختیار سازمان های اطلاعاتی غیر ایرانی قرار داده است.»

اخبار مرتبط:
بیابان‌زایی به شهر اصفهان رسید؛ آلودگی بستر زاینده‌رود به فلزات سنگین
بیابان‌زایی به شهر اصفهان رسید؛ آلودگی بستر زاینده‌رود به فلزات سنگین

استاد گروه خاک شناسی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان گفت: بیابان زایی به دروازه‌های شهر اصفهان رسیده و ۵۵۰ هزار هکتار کانون بحرانی با شدت بالای تولید ریزگرد این منطقه را احاطه کرده است.

اصفهان رکورددار ثبت بیماران ام‌اس در ایران است
اصفهان رکورددار ثبت بیماران ام‌اس در ایران است

متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: این استان بر اساس آمار وزارت بهداشت بالاترین میزان ثبت بیماران ام‌اس را در مقایسه با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را دارد.

گلعلیزاده: تالاب گاوخونی به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است
گلعلیزاده: تالاب گاوخونی به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست اصفهان گفت: خشکیدگی گاوخونی که شاخص ارزیابی مدیریت منابع است به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است