کد خبر : 123210
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۱۷ - 16:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزیر علوم: کنکور در تاریخ مقرر با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می‌شود

وزیر علوم: کنکور در تاریخ مقرر با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می‌شود

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ منصور غلامی درباره برگزاری کنکور ۹۹، عنوان کرد: در نشست امروز کمیسیون آموزش نیز نمایندگان دغدغه‌هایی نسبت به برگزاری کنکور داشتند و آخرین خبر این است که کنکور با لحاظ مراقبت‌های ویژه در تاریخ مقرر برگزار خواهد شد.

عضو کابینه دولت دوازدهم با بیان اینکه آزمون فقط سه ساعت به طول می‌انجامد، به خانه ملت گفت: همین دانش آموزانی که قرار است در کنکور سراسری شرکت کنند، چند روز قبل در امتحانات نهایی شرکت کرده و آزمون دادند بنابراین با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی کنکور سراسری نیز برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در رابطه با نحوه برگزاری آزمون سازمان سنجش به تدریج اطلاعات لازم را در اختیار داوطلبان قرار می‎دهد.

غلامی اضافه کرد: فاصله صندلی‌ها بیش از گذشته و با استاندارد وزارت بهداشت مطابقت خواهد داشت و تعداد شعبه‌های آزمون نیز بیشتر پیش بینی شده است به طوریکه همه داوطلبان در شهرهای محل زندگی خود آزمون خواهند داد.

 آزمون‌ها در تمامی مقاطع در موعد تعیین شده  برگزار شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به این سئوال خانه ملت که این تصمیم فقط معطوف به کنکور سراسری است یا خیر، گفت: تصمیم این است که همه آزمون‌ها در موعد تعیین شده خود برگزار شود. ما نباید دغدغه فکری برای داوطلبانی که مدت زیادی درس خوانده‌اند، ایجاد کنیم چرا که تأخیر کنکور موجب ایجاد دغدغه برای داوطبان می‌شود.

غلامی اضافه کرد: همچنین در نشست امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات نیز گزارشی از آخزین وضعیت آموزش عالی به اعضای کمیسیون آموزش مجلس یازدهم ارائه شد.

اخبار مرتبط:
رئیس دادگستری استان اصفهان: پیگیری حل مشکلات مردم در کنار رسیدگی قضایی، مأموریت محوری ماست
رئیس دادگستری استان اصفهان: پیگیری حل مشکلات مردم در کنار رسیدگی قضایی، مأموریت محوری ماست

رئیس دادگستری استان اصفهان گفت: در کنار مأموریت ذاتی دستگاه قضایی یعنی رسیدگی به پرونده‌ها، احقاق حق و رفع تظلم، پیگیری مسائل و مشکلات مردم در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصاد مقاومتی، سلامت و بهداشت عمومی و سایر مطالبات مردمی را نیز وظیفه خود می‌دانیم.

اعلام نحوه برگزاری کلاس‌های نیم‌سال دوم دانشگاه‌های دولتی استان اصفهان
اعلام نحوه برگزاری کلاس‌های نیم‌سال دوم دانشگاه‌های دولتی استان اصفهان

درپی اعلام چگونگی نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه‌های اصفهان و صنعتی اصفهان، این دو دانشگاه اطلاعیه‌ای صادر کردند.

چهلم شهدای مدافع امنیت در اصفهان برگزار می‌شود
چهلم شهدای مدافع امنیت در اصفهان برگزار می‌شود

مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهدای والامقام مدافع امنیت فرماندهی انتظامی استان اصفهان،در گلستان شهدای اصفهان برگزار می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است